Kořenící a technologický přípravek pro výrobu masných výrobků a použití v potravinách.
-
Akce a slevy
-
Koření a přísady
-
Střeva a síťky
-
Řeznické potřeby
-
Krájení
-
Obalový materiál
-
Řeznické stroje Dadaux
-
Gastro vybavení
-
Kuchyňské potřeby
-
Kuchyňské nádobí
-
Sanita a mytí
-
Pracovní a ochranné pomůcky
-
Udírny Bradley
-
Grily Weber
- Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Herold pro Vás
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
Vinná klobása klasik 500 g Wiberg
Koření na výrobu 100 kg masných výrobků tepelně neopracovaných.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Balíček na výrobu vinné klobásy
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Vinná klobása PT 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
na výrobu cca 100 kg Vinné klobásy
směs koření, dextróza, extrakty koření, aroma, protispékavá látka Oxid křemičitý
Další informace
Výživové údaje ve 100 g
Energetická hodnota: | 1.558 kJ / 371 kcal |
Tuky: | 6,8 g |
-Z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,88 g |
Sacharidy: | 67,4 g |
-Z toho cukry: | 65,5 g |
Vláknina: | 9,4 g |
Bílkoviny: | 5,3 g |
Sůl podle nařízení EÚ č. 1169/2011 x 2,5: | 0,75 g |
Sodík: | 0,30 g |
Recepty

Vyzkoušejte výrobu tradiční české pochoutky.
Ingredience
Postup přípavy
Vinná klobása
Navinulá chuť vína, jemnost bílého pečiva a horkost mletého masa snoubící se s nádhernou vůní koření! Vyzkoušejte výrobu tradiční české pochoutky.
Suroviny:
1,5 kg HPV (hovězí přední výrobní)
5,7 kg VVbk (vepřové výrobní bez kůže s podílem tučného 50%)
0,5 kg řeznická strouhanka
0,2 kg víno
0,3 kg mléko
1,8 kg led (případně vychlazená voda)
_______________________________________
10 kg celkem
Přísady na 1 kg suroviny (dávkování přísad je na 1 kg, nutno násobit množstvím suroviny, včetně vody):
18 g Kuchyňská sůl
5 g Vinná klobása klasik (kořenící a technologický přípravek)
Obaly:
Střeva skopová v kalibru 19/21 nebo 20/22.
Výroba:
Vychlazené HPV a VVbk, umeleme na desce o velikosti děr 2 až 3 mm, přidáme část ledu a přísady na celé dílo a kutrujeme. Ke konci kutrování přidáme zbytek ledu, strouhanku, víno a mléko. Vykutrované jemné dílo naplníme na rovno a na volno do připravených střev (střeva nepřerážíme).
Důležité:
Klobásu ukládáme v menších vrstvách na sebe, aby se ze spodních vrstev nevytlačovala masová šťáva a skladujeme do 3°C. Strouhanku doporučujeme použít z řeznické buchty, která je chuťově neutrální a bez pekařských posypů. Místo krabicového mléka doporučujeme přidávat mléko sušené, které je chuťově jemnější.
Příslušenství
Skopová střeva 20/22 IA svazek 25 m
Přírodní šlemovaná solená střívka na vinnou klobásu, párečky a klobásky.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Skopová střeva 20/22 IAS svazek 91,4 m
Přírodní šlemovaná solená střívka na vinnou klobásu, párečky a klobásky.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Sůl jedlá s jodem 1 kg
Kuchyňská sůl na vaření a výrobu masných výrobků.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Naposledy jste prohlíželi

Vinná klobása klasik 500 g Wiberg

Nůž vykrvovací F. Dick 21 cm žlutý

Izolační kuličky Sous-Vide 100 ks

Nůž vykrvovací F. Dick 15 cm žlutý

Várnice nerezová bez kohoutku 6 l
