Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Vinná klobása klasik 500 g Wiberg

Koření na výrobu 100 kg masných výrobků tepelně neopracovaných.

Skladem
186,00 Kč
166,07 Kč bez DPH
(37,20 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 176,70 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Mrkněte se
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Kořenící a technologický přípravek pro výrobu masných výrobků a použití v potravinách.

Informace o produktu

Použití:

na výrobu cca 100 kg Vinné klobásy

Dávkování:
4 až 6 g kořenící přípravku + 18 g soli kuchyňské na 1 kg díla
Chuť a vůně:
pikantní, po koření
Recept na e-mail:
ano
Složení:

směs koření, dextróza, extrakty koření, aroma, protispékavá látka Oxid křemičitý

Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
béžová
Baleno:
sáček
Hmotnost:
500 g
Původ:
Německo

Další informace

Výživové údaje ve 100 g

Energetická hodnota:1.558 kJ / 371 kcal
Tuky:      6,8 g
-Z toho nasycené mastné kyseliny:    0,88 g
Sacharidy:    67,4 g
-Z toho cukry:    65,5 g
Vláknina:      9,4 g
Bílkoviny:      5,3 g
Sůl podle nařízení EÚ č. 1169/2011 x 2,5:    0,75 g
Sodík:    0,30 g

Recepty

Vyzkoušejte výrobu tradiční české pochoutky.

Ingredience
Postup přípavy

Vinná klobása

Navinulá chuť vína, jemnost bílého pečiva a horkost mletého masa snoubící se s nádhernou vůní koření! Vyzkoušejte výrobu tradiční české pochoutky.

Suroviny:

1,5 kg HPV (hovězí přední výrobní)
5,7 kg VVbk (vepřové výrobní bez kůže s podílem tučného 50%)
0,5 kg řeznická strouhanka
0,2 kg víno
0,3 kg mléko
1,8 kg led (případně vychlazená voda)
_______________________________________
10 kg celkem

 

Přísady na 1 kg suroviny (dávkování přísad je na 1 kg, nutno násobit množstvím suroviny, včetně vody):

18 g Kuchyňská sůl 

  5 g Vinná klobása klasik (kořenící a technologický přípravek) 

Obaly:

Střeva skopová v kalibru 20/22

Výroba:

Vychlazené HPV a VVbk, umeleme na desce o velikosti děr 2 až 3 mm, přidáme část ledu a přísady na celé dílo a kutrujeme. Ke konci kutrování přidáme zbytek ledu, strouhanku, víno a mléko. Vykutrované jemné dílo naplníme na rovno a na volno do připravených střev (střeva nepřerážíme). 

Důležité:

Klobásu ukládáme v menších vrstvách na sebe, aby se ze spodních vrstev nevytlačovala masová šťáva a skladujeme do 3°C. Strouhanku doporučujeme použít z řeznické buchty, která je chuťově neutrální a bez pekařských posypů. Místo krabicového mléka doporučujeme přidávat mléko sušené, které je chuťově jemnější. 

Příslušenství

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...