Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Rady a tipy

Poznejte metodu vaření sous-vide

16.10.2020

Jak sous-vide funguje a proč jsou některé potraviny lepší než při tradičním způsobu vaření?

Chystáte se na Vaši první zabijačku?

21.10.2020

Připravili jsme pro Vás stručný seznam potřeb, bez kterých se rozhodně neobejdete při domácí porážce prasete. 

Jak a proč marinovat maso?

08.07.2021

Proč vlastně marinovat maso a z čeho by se měla marináda skládat?

Jak správně pečovat o nože

11.01.2021

Nůž je věrným společníkem nejen každého správného muže, ale také základním pracovním nástrojem každého kuchaře či řezníka. Chcete-li mít nože dlouho…

Ocílka udrží vaše nože vždy ostré

22.11.2020

Nejrychlejší způsob, jak můžete vrátit Vašim nožům prvotřídní ostří, je použití ocílky.

Řeznické nože a jejich použití

30.10.2020

Jaké jsou druhy řeznických nožů a pro jakou práci jsou vhodné? Pro ty z vás, co se řezničinou začínáte teprve zabývat, nebo si chcete pořídit nůž za…

Vyzkoušejte grilování v zimě

09.12.2020

Máme pro Vás pár tipů a doporučení, jak se na takovou zimní grilovačku dobře připravit.

arrow-up
Čekejte prosím...