-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Rady a tipy
Poznejte metodu vaření sous-vide
Jak sous-vide funguje a proč jsou některé potraviny lepší než při tradičním způsobu vaření?
Chystáte se na Vaši první zabijačku?
Připravili jsme pro Vás stručný seznam potřeb, bez kterých se rozhodně neobejdete při domácí porážce prasete.
Jak a proč marinovat maso?
Proč vlastně marinovat maso a z čeho by se měla marináda skládat?
Jak správně pečovat o nože
Nůž je věrným společníkem nejen každého správného muže, ale také základním pracovním nástrojem každého kuchaře či řezníka. Chcete-li mít nože dlouho…
Ocílka udrží vaše nože vždy ostré
Nejrychlejší způsob, jak můžete vrátit Vašim nožům prvotřídní ostří, je použití ocílky.
Řeznické nože a jejich použití
Jaké jsou druhy řeznických nožů a pro jakou práci jsou vhodné? Pro ty z vás, co se řezničinou začínáte teprve zabývat, nebo si chcete pořídit nůž za…
Vyzkoušejte grilování v zimě
Máme pro Vás pár tipů a doporučení, jak se na takovou zimní grilovačku dobře připravit.