Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Od zákazníků

Vyfoť & Pošli - inspirovat ostatní je snadné! 

Podělte se s námi i ostatními o své zkušenosti. Pošlete nám fotografie svého již hotového produktu, výrobního procesu, nebo třeba ze zabijačky a my vás za to odměníme.

Přidat příspěvek

 

Něco na zub

16.02.2024

Ahoj Herolďáci, Posílám pár foteček pro inspiraci - něco na zub z domácí výroby uzenin. Najdete mezi nimi klobásy, salámy, párky, šunku i paštiku.…

Moje výroba

16.02.2024

Jsem uzenářský amatér a rád se podělím o průřez mojí výrobou. Na fotografiích můžete vidět výsledky mého snažení. Na všechny výrobky používám koření…

První pokusy

14.02.2024

Před třemi lety jsem se poprvé pustil do nakládání masa na uzení. Výsledek byl, bohužel, katastrofální, maso bylo slané a spálené. Místo toho, abych…

Nejlepší domácí Staročeské klobásy

13.02.2024

S radostí vám posílám fotky z naší výroby Staročeských klobás, které vážně nemají chybu. Opravdu skvělá směs kořeni! S pozdravem Táňa V.

Klobásky

13.02.2024

Posílám krátký foto report z domácí výroby klobás. Jste všestranně velmi spolehlivá firma s kvalitními výrobky. Moc děkuji. Renata G.

Salámy

08.02.2024

Zimní čas je tvůrcem všech řeznických dobrot, tentokrát jsme udělali výborné salámy. S pozdravem Pavel L.

Průřez tvorbou

02.02.2024

Dovoluji si Vám poslat soubor fotografií dokumentujících mou vlastní uzenářskou tvorbu. Najdete zde ukázky uzených, sušených a fermentovaných masných…

Uherský zimní salám

24.01.2024

S radostí Vám posílám fotografii zimního uherského salámu, který jsem vyrobil z vaší kořenící směsi Uherský salám originál Wiberg. Výroba salámu…

Domácí výroba

23.01.2024

Jsem amatér, samouk a domácí výrobě uzenin se věnuji více než třicet let. Mám rád výzvy a rád se učím novým věcem. Na fotkách je něco z mé tvorby :-)…

Klobásy

23.01.2024

Klobásy a maso konečně visí v roztopené udírně. Už se těšíme na výsledek. Mňam!!! Zdraví vás Václav Galli

Uzeníčko

19.01.2024

Na Vánoce jsem vyudil pár kilo klobás a uzeného masa. Fotografie z výroby posílám k zveřejnění do vašeho magazínu. S pozdravem, Miloš

Domácí uzení

27.12.2023

Posílám fotografie z domácího uzení. Zhruba 32 kg uzeného masa, které jsem udil na buku a bříze. S pozdravem Stanislav R.

 

Vyfoť & Pošli - inspirovat ostatní je snadné! 

Přidat příspěvek

arrow-up
Čekejte prosím...