Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Balíček na výrobu vinné klobásy

Startovací balíček pro výrobu vinné klobásy.

Skladem Akce
(-11%) 1 019,00 Kč
898,10 Kč
742,23 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 853,20 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

S balíčkem se můžete pustit do vlastní výroby domácí vinné klobásy. Výroba a vaření bude s balíčkem hračka a to i díky našemu receptu, který Vám zašleme na e-mail.

Balíček obsahuje:

Vinná klobása 500 g Wiberg ( 1 kus )

Skopová střeva 20/22 IA svazek 91,4 m ( 1 sv )

Sůl jedlá 1 kg ( 1 kus )

Špejle hrocené 20 cm ( 2 bal )

Čepice zimní Herold ( 1 kus ) ZDARMA

Informace o produktu

Recept na e-mail:
ano

Recepty

Vyzkoušejte výrobu tradiční české pochoutky.

Ingredience
Postup přípavy

Vinná klobása

Navinulá chuť vína, jemnost bílého pečiva a horkost mletého masa snoubící se s nádhernou vůní koření! Vyzkoušejte výrobu tradiční české pochoutky.

Suroviny:

1,5 kg HPV (hovězí přední výrobní)
5,7 kg VVbk (vepřové výrobní bez kůže s podílem tučného 50%)
0,5 kg řeznická strouhanka
0,2 kg víno
0,3 kg mléko
1,8 kg led (případně vychlazená voda)
_______________________________________
10 kg celkem

 

Přísady na 1 kg suroviny (dávkování přísad je na 1 kg, nutno násobit množstvím suroviny, včetně vody):

18 g Kuchyňská sůl 

  5 g Vinná klobása klasik (kořenící a technologický přípravek) 

Obaly:

Střeva skopová v kalibru 20/22

Výroba:

Vychlazené HPV a VVbk, umeleme na desce o velikosti děr 2 až 3 mm, přidáme část ledu a přísady na celé dílo a kutrujeme. Ke konci kutrování přidáme zbytek ledu, strouhanku, víno a mléko. Vykutrované jemné dílo naplníme na rovno a na volno do připravených střev (střeva nepřerážíme). 

Důležité:

Klobásu ukládáme v menších vrstvách na sebe, aby se ze spodních vrstev nevytlačovala masová šťáva a skladujeme do 3°C. Strouhanku doporučujeme použít z řeznické buchty, která je chuťově neutrální a bez pekařských posypů. Místo krabicového mléka doporučujeme přidávat mléko sušené, které je chuťově jemnější. 

Naposledy jste prohlíželi

Balíček na výrobu vinné klobásy

Balíček na výrobu vinné klobásy

(-11%) 1 019,00 Kč
898,10 Kč
arrow-up
Čekejte prosím...