Kmín má kořenitou, velmi výraznou, někdy až pikantní chuť s poněkud hořkým podtónem a pronikavou vůní, používá se především do brambor i k masu, ale také k dochucení polévek, ryb, salátů nebo kyselého zelí.
-
Akce a slevy
-
Koření a přísady
-
Střeva a síťky
-
Řeznické potřeby
-
Krájení
-
Obalový materiál
-
Řeznické stroje Dadaux
-
Gastro vybavení
-
Kuchyňské potřeby
-
Kuchyňské nádobí
-
Sanita a mytí
-
Pracovní a ochranné pomůcky
-
Udírny Bradley
-
Grily Weber
- Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Herold pro Vás
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
Kmín mletý 100 g
Koření sušené pro použití v potravinách.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Kmín mletý 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Kmín mletý 5 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Kmín mletý 25 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do polévek, omáček, pod maso a na pečená masa. Dále také do pečiva, při vaření brambor a zelí, do pomazánek
Recepty

Ingredience Postup přípavy …
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Udělejte dip: všechny ingredience smíchejte, osolte a dejte do lednice. Kapří filety pokapejte citrónovou šťávou a nechte 10 minut odležet. Pak rybu nakrájejte na centimetr široké proužky - kapří hranolky. Všechny přísady na marinádu našlehejte v misce, přidejte 100 ml vody a obalte v ní kapří hranolky. Nechte 3 až 4 hodiny marinovat. Pak obalujte v mouce smíchané se solamylem a paprikou a smažte v oleji.
Pro 4 osoby:
- 600 g kapřích filetů + citrónová kůra
- 100 g hladké mouky + 60 g solamylu
- 1/2 lžičky pálivé papriky
- slunečnicový olej
Na marinádu:
- 4 stroužky česneku, rozmělněné nožem
- 40 g sójové omáčky
- 2 lžičky mletého zázvoru
- 1 lžička mletého kmínu
- sůl
- špetka chilli
Na limetkovokoprový dip:
- 140 g majonézy
- 2 stroužky česneku, rozmělněné nožem
- 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
- šťáva z 1/2 limetky
Naposledy jste prohlíželi

Kmín mletý 100 g

Badyán mletý 20 g

Směs na sýr 50 g

Majoránka 50 g

Kmín drcený 100 g
