Majoránka je aromatická bylina, bez které se neobejde bramborová nebo hrachová polévka, bramboráky a zabijačkové hody. Přidávat by se měla až na závěr tepelné úpravy, aby si zachovala svou chuť.
-
Akce a slevy
-
Koření a přísady
-
Střeva a síťky
-
Řeznické potřeby
-
Krájení
-
Obalový materiál
-
Řeznické stroje Dadaux
-
Gastro vybavení
-
Kuchyňské potřeby
-
Kuchyňské nádobí
-
Sanita a mytí
-
Pracovní a ochranné pomůcky
-
Udírny Bradley
-
Grily Weber
- Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Herold pro Vás
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
Majoránka 50 g
Vhodná k dochucování polévek, masových pokrmů, luštěnin, jater, paštik a samozřejmě bramboráků.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Majoránka 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Majoránka 5 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do bramborových a luštěninových polévek, gulášů, omáček, masitých sekanin a prejtů, jitrnic, ke skopovému masu, uzenin a párků, masových nádivek a paštik, do bramboráků (cmunda)
Recepty

Bramboráky jsou zázrak doslova z ničeho. Stačí vám prosté struhadlo nebo robot, trocha cviku a slibujeme, že budete za hvězdu.
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Syrové brambory oškrábejte a nastrouhejte na hrubé straně struhadla. Stlačte je k sobě a slijte vodu. Podle chuti osolte, opepřete, přidejte majoránku, utřený česnek, vejce a podle potřeby mléko a mouku. Získat byste měli polotekuté, rozhodně ne tuhé těsto.
Olej rozpalte v pánvi a naběračkou do ní vlévejte a dotenka rozprostírejte těstíčko. Placky smažte z obou stran dozlatova.
Pro 4 až 6 osob:
- 1 kg brambor oloupaných
- sůl
- pepř
- 1 až 2 lžičky sušené majoránky
- 2 až 3 stroužky česneku
- 2 vejce
- 5 lžic mléka
- 120 g hladké mouky
- olej na smažení
Naposledy jste prohlíželi

Majoránka 50 g

Svařené víno 50 g

Hřebíček celý 20 g

Kmín drcený 100 g

Kardamon celý 30 g
