Majoránka je aromatická bylina, bez které se neobejde bramborová nebo hrachová polévka, bramboráky a zabijačkové hody. Přidávat by se měla až na závěr tepelné úpravy, aby si zachovala svou chuť.
-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Majoránka 50 g
Vhodná k dochucování polévek, masových pokrmů, luštěnin, jater, paštik a samozřejmě bramboráků.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Majoránka 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Majoránka 5 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do bramborových a luštěninových polévek, gulášů, omáček, masitých sekanin a prejtů, jitrnic, ke skopovému masu, uzenin a párků, masových nádivek a paštik, do bramboráků (cmunda)
Recepty
Bramboráky jsou zázrak doslova z ničeho. Stačí vám prosté struhadlo nebo robot, trocha cviku a slibujeme, že budete za hvězdu.
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Syrové brambory oškrábejte a nastrouhejte na hrubé straně struhadla. Stlačte je k sobě a slijte vodu. Podle chuti osolte, opepřete, přidejte majoránku, utřený česnek, vejce a podle potřeby mléko a mouku. Získat byste měli polotekuté, rozhodně ne tuhé těsto.
Olej rozpalte v pánvi a naběračkou do ní vlévejte a dotenka rozprostírejte těstíčko. Placky smažte z obou stran dozlatova.
Pro 4 až 6 osob:
- 1 kg brambor oloupaných
- sůl
- pepř
- 1 až 2 lžičky sušené majoránky
- 2 až 3 stroužky česneku
- 2 vejce
- 5 lžic mléka
- 120 g hladké mouky
- olej na smažení