Paprika té nejvyšší kvality. Sladká paprika má výrazně kořeněnou a nasládlou chuť, příjemné aroma a nádhernou sytě červenou barvu. Používá se do masitých jídel a téměř do všech druhů gulášů. Hodí se do omáček, sýrů, slaného pečiva a uzenin. Tvoří základ celé řady kořenících směsí.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Paprika sladká lahůdková 1 kg Wiberg
Paprika sladká té nejvyšší kvality (Capsicium annuum) mletá je vhodná na ochucení všech pokrmů.
Tento produkt již nemáme k dispozici, ale máme k němu skvělé alternativy.
Paprika sladká mletá lahůdková 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do polévky, omáček, do gulášů, pod masa, do pomazánek, sekanin, zeleninových konzerv, uzenin, salátů, tvarohu, masa, na ryby a drůbeže, do slaného pečiva, do jídel z vajec, na posypání jako barevná ozdoba, na marinády.
má posilující účinek, vzbuzuje chuť k jídlu, podporuje zažívání, má močopudné účinky a brzdí záněty, speciálně zánět středního ucha.
Paprika je původně tropická rostlina a jako takové ji svědčí teplé, vlhké klima s dostatkem slunce.
Recepty
Tradiční hovězí guláš
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
- Cibuli opečete na sádle dozlatova - trvá to asi 15 minut. Zasypte mletou paprikou, rychle promíchejte a přidejte kousky masa. Ze všech stran je opečte. Dobře míchejte, guláš má tendenci se přichytávat ke dnu hrnce, ale nesmí se připalovat.
- Maso pak pořádně osolte, opepřete a okmínujte. Zalijte 200 ml vody, přidejte prolisovaný česnek a na mírném plameni duste. Hlídejte a podle potřeby promíchejte a dolijte vodou nebo vývarem.
- Po hodině a půl, když je maso měkké, vsypte majoránku a ještě deset minut povařte. Pokud chcete guláš zahustit, rozdrobte do něj střídku chleba a chvíli povařte.
- Podávejte s kolečky cibule a knedlíkem nebo chlebem.
Pro 4 osoby:
- 500 g hovězího masa na guláš, nejlépe kližky
- 500 g cibule, nakrájená najemno
- 3 lžíce sádla
- 2 lžíce sladké mleté papriky
- 4 stroužky česneku, prolisovaného
- 1 lžička mletého nebo drceného kmínu
- mletý pepř a sůl
- 1 lžíce majoránky
- střídka z krajíce chleba
- nakrájená cibule na ozdobu
- karlovarský nebo houskový knedlík k podávání
Alternativy
Paprika sladká mletá lahůdková 500 g Wiberg
Té nejvyšší kvality na výrobu masných výrobků a ochucení všech pokrmů.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.