Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Paprika sladká mletá lahůdková 500 g Wiberg

Té nejvyšší kvality na výrobu masných výrobků a ochucení všech pokrmů.

Skladem
126,00 Kč
112,50 Kč bez DPH
(25,20 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 119,70 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Paprika mletá Wiberg té nejvyšší kvality, má výrazně kořeněnou a nasládlou chuť, příjemné aroma a sytě červenou barvu. Používá se na výrobu masných výrobků a ochucení všech pokrmů. Je také základem celé řady kořenících směsí a přípravků.

Informace o produktu

Použití:

na výrobu masných výrobků, do polévky, omáček, gulášů, pomazánek, zeleninových konzerv, salátů, tvarohu, slaného pečiva, jídel z vajec, pod a na masa, ryby a drůbež, na posypání jako barevná ozdoba, na marinády

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
nasládlá papriková
Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
červená
Baleno:
sáček
Hmotnost:
500 g
Původ:
Čína

Recepty

Hovězí guláš

Tradiční hovězí guláš

Ingredience
Postup přípavy
Postup:
  • Cibuli opečete na sádle dozlatova - trvá to asi 15 minut. Zasypte mletou paprikou, rychle promíchejte a přidejte kousky masa. Ze všech stran je opečte. Dobře míchejte, guláš má tendenci se přichytávat ke dnu hrnce, ale nesmí se připalovat.
  • Maso pak pořádně osolte, opepřete a okmínujte. Zalijte 200 ml vody, přidejte prolisovaný česnek a na mírném plameni duste. Hlídejte a podle potřeby promíchejte a dolijte vodou nebo vývarem.
  • Po hodině a půl, když je maso měkké, vsypte majoránku a ještě deset minut povařte. Pokud chcete guláš zahustit, rozdrobte do něj střídku chleba a chvíli povařte.
  • Podávejte s kolečky cibule a knedlíkem nebo chlebem.
Pro 4 osoby:

 

  • 500 g hovězího masa na guláš, nejlépe kližky
  • 500 g cibule, nakrájená najemno
  • 3 lžíce sádla
  • 2 lžíce sladké mleté papriky
  • 4 stroužky česneku, prolisovaného
  • 1 lžička mletého nebo drceného kmínu
  • mletý pepř a sůl
  • 1 lžíce majoránky
  • střídka z krajíce chleba
  • nakrájená cibule na ozdobu
  • karlovarský nebo houskový knedlík k podávání
arrow-up
Čekejte prosím...