-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Sous-Vide pomalé vaření ve vakuu - Skladem
- Od nejoblíbenějšího
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
Ohřevná hlavice Sous-Vide Chef Classic černá
Ponorný vařič na přesné odváření
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Vakuová balička easyPRO
Bezkomorová vakuová balička se svařovací lištou 36 cm
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Varná lázeň 9 l Sous-vide
Sous-vide systém pomalého vaření ve vakuu
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Izolační kuličky Sous-Vide 100 ks
Plovoucí duté izolační kuličky.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Varná lázeň 20 l Sous-vide
Sous-vide systém pomalého vaření ve vakuu
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Ohřevná hlavice Sous-Vide Chef Touch černá
Ponorný vařič na přesné odváření s vpichovou tepelnou sondou
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Gastronádoba polykarbonátová 11,7 l GN 1/2
Pro skladování, přepravu, servírování a Sous Vide potravin.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Gastronádoba polykarbonátová 20 l GN 1/1
Pro skladování, přepravu, servírování a Sous Vide potravin.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
herold-sign
Z našeho Magazínu Herold
Poznejte metodu vaření sous-vide
Jak sous-vide funguje a proč jsou některé potraviny lepší než při tradičním způsobu vaření?
Sous-vide (z francouzského překladu „ve vakuu“) je šetrné a pomalé vaření s relativně jednoduchým postupem přípravy, který zahrnuje zabalení potravin do plastového sáčku (obalu), vakuové uzavření a vaření zabalené potraviny při kontrolované (tj. řízené) teplotě. Díky tomuto postupu lze připravit mnohem zdravější a chutnější pokrmy, než běžným způsobem. Pro správné provedení metody vaření Sous-Vide je potřeba pořízení kvalitních pomůcek. Mezi tyto produkty patří například gastro nádoba, varná lázeň či ohřevná hlavice. Pro metodu pomalého vaření Sous-Vide jsme pro vás připravili tuto kategorii, naleznete zde vše potřebné.