Hlavici Sous-Vide Chef Classic doporučujeme do restaurací i na hobby domácí vaření. Vejde se do každé kuchyně a příprava s ní je jednoduchá a přesná. Velký přehledný displej vám nabídne teplotu v rozmezí 25-99 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide nebo zavařování a odváření masných výrobků.
Pro přípravu jídel s touto hlavicí potřebujeme pouze velký hrnec, gastro nádobu, nebo jakoukoliv jinou nádobu do objemu 40 litrů. Nastavíme jednoduše čas a teplotu a přístroj začne pracovat. Při dosažení požadované teploty zazní zvukový signál, poté vložíte balíčky se zavakuovanými potravinami a necháme jej Sous-Vide pracovat.
Nemusíme se bát odpaření vody, přístroj si sám hlídá její hladinu. Proti odpaření a úniku tepla vody doporučujeme izolační kuličky. Dokonalost hlavice tkví i v preciznosti v přesnosti ohřevu vody na 0,2 °C. Další výhodou je bezúdržbovost a robustnost, daná poctivou výrobou.