-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Sous-Vide pomalé vaření ve vakuu
- Od nejoblíbenějšího
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
Ohřevná hlavice Sous-Vide Chef Classic černá
Ponorný vařič na přesné odváření
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Ohřevná hlavice Sous-Vide Chef Classic bílá
Ponorný vařič na přesné odváření
skladem?
Tento produkt není aktuálně skladem, jeho dostupnost nám není přesně známa.
Vakuová balička easyPRO
Bezkomorová vakuová balička se svařovací lištou 36 cm
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Varná lázeň 9 l Sous-vide
Sous-vide systém pomalého vaření ve vakuu
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Izolační kuličky Sous-Vide 100 ks
Plovoucí duté izolační kuličky.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Varná lázeň 20 l Sous-vide
Sous-vide systém pomalého vaření ve vakuu
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Ohřevná hlavice Sous-Vide Chef Touch černá
Ponorný vařič na přesné odváření s vpichovou tepelnou sondou
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Gastronádoba polykarbonátová 11,7 l GN 1/2
Pro skladování, přepravu, servírování a Sous Vide potravin.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Gastronádoba polykarbonátová 20 l GN 1/1
Pro skladování, přepravu, servírování a Sous Vide potravin.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
herold-sign
Z našeho Magazínu Herold
Poznejte metodu vaření sous-vide
Jak sous-vide funguje a proč jsou některé potraviny lepší než při tradičním způsobu vaření?
Sous-vide (z francouzského překladu „ve vakuu“) je šetrné a pomalé vaření s relativně jednoduchým postupem přípravy, který zahrnuje zabalení potravin do plastového sáčku (obalu), vakuové uzavření a vaření zabalené potraviny při kontrolované (tj. řízené) teplotě. Díky tomuto postupu lze připravit mnohem zdravější a chutnější pokrmy, než běžným způsobem. Pro správné provedení metody vaření Sous-Vide je potřeba pořízení kvalitních pomůcek. Mezi tyto produkty patří například gastro nádoba, varná lázeň či ohřevná hlavice. Pro metodu pomalého vaření Sous-Vide jsme pro vás připravili tuto kategorii, naleznete zde vše potřebné.