Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Paprika pálivá mletá 500 g

Na výrobu masných výrobků a ochucení všech pokrmů.

Skladem
124,00 Kč
110,71 Kč bez DPH
(24,80 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 117,80 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Paprika mletá má ostře kořeněnou, pikantní chuť a nádhernou červenou barvu, používá se do masitých jídel a téměř do všech druhů gulášů. Hodí se do omáček, sýrů, slaného pečiva a uzenin.

Informace o produktu

Použití:

do polévek, omáček, do gulášů, pod masa, do pomazánek, sekanin, zeleninových konzerv, uzenin, salátů, tvarohu, masa, na ryby a drůbeže, do slaného pečiva, do jídel z vajec, na posypání jako barevná ozdoba, na marinády.

Papriku dáváme do jídel velmi opatrně, necháme ji v rozehřátém tuku jen rozpustit, protože přepražením nebo vařením zhořkne a ztratí barvu. Také do zápražky přimícháváme papriku až po osmahnutí mouky a potom ihned podlijeme teplou vodou, nebo vývarem.

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
ostrá
Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
červená
Baleno:
sáček
Hmotnost:
500 g
Původ:
Španělsko

Recepty

Ingredience Postup přípavy …

Ingredience
Postup přípavy
Postup:

Udělejte dip: všechny ingredience smíchejte, osolte a dejte do lednice. Kapří filety pokapejte citrónovou šťávou a nechte 10 minut odležet. Pak rybu nakrájejte na centimetr široké proužky - kapří hranolky. Všechny přísady na marinádu našlehejte v misce, přidejte 100 ml vody a obalte v ní kapří hranolky. Nechte 3 až 4 hodiny marinovat. Pak obalujte v mouce smíchané se solamylem a paprikou a smažte v oleji.

Pro 4 osoby:
  • 600 g kapřích filetů + citrónová kůra
  • 100 g hladké mouky + 60 g solamylu
  • 1/2 lžičky pálivé papriky
  • slunečnicový olej
Na marinádu:
Na limetkovokoprový dip:
  • 140 g majonézy
  • 2 stroužky česneku, rozmělněné nožem
  • 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
  • šťáva z 1/2 limetky 

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...