Paprika mletá má ostře kořeněnou, pikantní chuť a nádhernou červenou barvu, používá se do masitých jídel a téměř do všech druhů gulášů. Hodí se do omáček, sýrů, slaného pečiva a uzenin.
-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Paprika pálivá mletá 500 g
Na výrobu masných výrobků a ochucení všech pokrmů.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Paprika pálivá mletá lahůdková 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Paprika pálivá mletá 140 asta 100 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Paprika pálivá mletá 5 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do polévek, omáček, do gulášů, pod masa, do pomazánek, sekanin, zeleninových konzerv, uzenin, salátů, tvarohu, masa, na ryby a drůbeže, do slaného pečiva, do jídel z vajec, na posypání jako barevná ozdoba, na marinády.
Papriku dáváme do jídel velmi opatrně, necháme ji v rozehřátém tuku jen rozpustit, protože přepražením nebo vařením zhořkne a ztratí barvu. Také do zápražky přimícháváme papriku až po osmahnutí mouky a potom ihned podlijeme teplou vodou, nebo vývarem.
Recepty
Ingredience Postup přípavy …
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Udělejte dip: všechny ingredience smíchejte, osolte a dejte do lednice. Kapří filety pokapejte citrónovou šťávou a nechte 10 minut odležet. Pak rybu nakrájejte na centimetr široké proužky - kapří hranolky. Všechny přísady na marinádu našlehejte v misce, přidejte 100 ml vody a obalte v ní kapří hranolky. Nechte 3 až 4 hodiny marinovat. Pak obalujte v mouce smíchané se solamylem a paprikou a smažte v oleji.
Pro 4 osoby:
- 600 g kapřích filetů + citrónová kůra
- 100 g hladké mouky + 60 g solamylu
- 1/2 lžičky pálivé papriky
- slunečnicový olej
Na marinádu:
- 4 stroužky česneku, rozmělněné nožem
- 40 g sójové omáčky
- 2 lžičky mletého zázvoru
- 1 lžička mletého kmínu
- sůl
- špetka chilli
Na limetkovokoprový dip:
- 140 g majonézy
- 2 stroužky česneku, rozmělněné nožem
- 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
- šťáva z 1/2 limetky