Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Gulášové koření 100 g

Koření na dochucení omáček, polévek, šťáv a pod maso.

Skladem
39,00 Kč
34,82 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 37,05 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Guláš je speciální směsí papriky, cibule a česneku, které dají guláši jeho typickou chuť, doplněná pepřem a koriandrem. Díky vysokému obsahu papriky je směs výrazně červená a přirozeně tak podtrhne specifickou barvu masových pokrmů. Je vhodná k přípravě hovězího, vepřového i telecího guláše. Výborně se hodí také do bramborového guláše, paprikových omáček, do dršťkových a fazolových polévek.

Informace o produktu

Použití:

vhodné na přípravu nejen gulášů, ale i všech gulášových jídel, na okořenění různých polévek, například frankfurtské, bramborové, fazolové, zelné či dršťkové

Dávkování:
dle chuti
Složení:

sůl jedlá max. 45 %, pepř, paprika, česnek, cibule, koriandr, látka zvýrazňující chuť a vůni L-glutaman sodný

Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
oranžovočervená
Baleno:
sáček
Hmotnost:
100 g
Původ:
Česká republika

Recepty

Hovězí guláš

Tradiční hovězí guláš

Ingredience
Postup přípavy
Postup:
  • Cibuli opečete na sádle dozlatova - trvá to asi 15 minut. Zasypte mletou paprikou, rychle promíchejte a přidejte kousky masa. Ze všech stran je opečte. Dobře míchejte, guláš má tendenci se přichytávat ke dnu hrnce, ale nesmí se připalovat.
  • Maso pak pořádně osolte, opepřete a okmínujte. Zalijte 200 ml vody, přidejte prolisovaný česnek a na mírném plameni duste. Hlídejte a podle potřeby promíchejte a dolijte vodou nebo vývarem.
  • Po hodině a půl, když je maso měkké, vsypte majoránku a ještě deset minut povařte. Pokud chcete guláš zahustit, rozdrobte do něj střídku chleba a chvíli povařte.
  • Podávejte s kolečky cibule a knedlíkem nebo chlebem.
Pro 4 osoby:

 

  • 500 g hovězího masa na guláš, nejlépe kližky
  • 500 g cibule, nakrájená najemno
  • 3 lžíce sádla
  • 2 lžíce sladké mleté papriky
  • 4 stroužky česneku, prolisovaného
  • 1 lžička mletého nebo drceného kmínu
  • mletý pepř a sůl
  • 1 lžíce majoránky
  • střídka z krajíce chleba
  • nakrájená cibule na ozdobu
  • karlovarský nebo houskový knedlík k podávání

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...