Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Startovací a zrací kultura na Prosciutto 25 g Wiberg

Kultura na výrobu 100 kg masných výrobků trvanlivých fermentovaných.

Skladem
320,00 Kč
264,46 Kč bez DPH
(1 280,00 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 304,00 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Mrkněte se
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Startovací a zrací kultura pro výrobu masných výrobků a použití v potravinách. Snižuje hodnotu PH, tím zabraňuje tvorbě salmonely a listerie. Dokáže zpracovat všechny druhy cukru, dodává výrobku jemnou chuť a vytváří z bílkovin želé, tím jsou výrobky pevné v nákroji a lépe se krájí.

Informace o produktu

Použití:

na výrobu 100 kg šunek a specialit  

Dávkování:
0,25 g kultury smícháme se 40 g nakládací soli na 1 kg masa
Chuť a vůně:
sladká, neutrální
Složení:

kultura ušlechtilá Lactobacillus sakei, Staphylococcus xylosus na nosiči dextróze

Skladování:
v mrazáku při teplotě pod -15 °C, několikadenní překročení doporučené skladovací teploty (transport, manipulace v provozu atd.), neovlivní kvalitu a nezávadnost výrobku
Barva:
bílá
Baleno:
sáček z fólie s ochranou proti světlu
Hmotnost:
25 g
Původ:
Německo

Příslušenství

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...