Startovací a zrací kultura, vhodná pro výrobu masných výrobků trvanlivých fermentovaných (studenou cestou). Dokáže zpracovat všechny druhy cukru, pomalu snižuje hodnotu PH, tím zabraňuje tvorbu salmonely a listerie, dodává výrobku jemnou chuť s podtextem mediterána, vytváří z bílkovin želé, tím jsou výrobky pevné v nákroji a dobře krájitelné. Vhodná na výrobu masných výrobků fermentovaných s povrchovou plísní a výrobků s požadavkem menší kyselosti.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Startovací a zrací kultura s pomalým poklesem PH 25 g Wiberg
Kultura na výrobu Fuetu, Uheráku a dalších masných výrobků s povrchovou plísní.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Startovací a zrací kultura na Prosciutto 25 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Startovací a zrací kultura s rychlým poklesem PH 25 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
na 100 kg díla
ušlechtilá kultura Lactobacillus Sakei, Staphylococcus camosus, Kocuria salsicia, na nosiči Sacharose
Příslušenství
Uherský salám originál 500 g Wiberg
Koření na výrobu 58 kg masných výrobků trvanlivých fermentovaných.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Fuet klobása 500 g Wiberg
Koření na výrobu 41 kg masných výrobků fermentovaných.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Plíseň na Fuet a Uherák 50 g Wiberg
Kultura na výrobu 100 kg masných výrobků trvanlivých fermentovaných.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.