Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Startovací a zrací kultura s pomalým poklesem PH 25 g Wiberg

Kultura na výrobu Fuetu, Uheráku a dalších masných výrobků s povrchovou plísní.

Skladem
246,00 Kč
203,31 Kč bez DPH
(984,00 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 233,70 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Mrkněte se
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Startovací a zrací kultura, vhodná pro výrobu masných výrobků trvanlivých fermentovaných (studenou cestou). Dokáže zpracovat všechny druhy cukru, pomalu snižuje hodnotu PH, tím zabraňuje tvorbu salmonely a listerie, dodává výrobku jemnou chuť s podtextem mediterána, vytváří z bílkovin želé, tím jsou výrobky pevné v nákroji a dobře krájitelné. Vhodná na výrobu masných výrobků fermentovaných s povrchovou plísní a výrobků s požadavkem menší kyselosti.

Informace o produktu

Použití:

na 100 kg díla

Dávkování:
0,25 g na 1 kg díla přidáme na začátku kutrování
Složení:

ušlechtilá kultura Lactobacillus Sakei, Staphylococcus camosus, Kocuria salsicia, na nosiči Sacharose

Skladování:
skladujte dlouhodobě v mrazáku při teplotě pod -15 °C, několikadenní překročení doporučené skladovací teploty (transport, manipulace v provozu atd.), neovlivní kvalitu a nezávadnost výrobku.
Barva:
bílá
Baleno:
sáček z fólie s ochranou proti světlu
Hmotnost:
25 g
Původ:
Německo

Příslušenství

arrow-right
arrow-left
arrow-up
Čekejte prosím...