Vážení zákazníci, ve středu 1. 5. bude na naší prodejně ZAVŘENO. Přejeme vám krásné čarodějnice.

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Nakládací sůl na uzená masa a šunky 500 g Wiberg

Nakládací přípravek na výrobu masných výrobků.

Skladem
109,00 Kč
90,08 Kč bez DPH
(21,80 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 103,55 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Mrkněte se
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Nakládací přípravek na výrobu masných výrobků, zajišťuje stabilitu vybarvení a chuťové vlastnosti masných výrobků. Přispívá ke zvýšení údržnosti a podílí se na vytvoření chuti a vůně masných výrobků, chrání tuky v mase a masných výrobcích před oxidací a zajišťuje vznik typického růžového zbarvení nakládaných masných výrobků.

Informace o produktu

Použití:

k nakládání uzených mas a předúpravě masa, určeného pro další zpracování do masných výrobků, klobás, salámů, konzerv a polokonzerv. V případě přidání startovací a zrací kultury na Prosciutto, lze použít na výrobu masných výrobků trvanlivých fermentovaných, jako je Schwarzwaldská šunka atd.

Dávkování:
33 až 34 g na 1 kg masa.
Složení:

jedlá sůl s jódem, směs koření, látka zvýrazňující chuť a vůni L-glutaman sodný, cukr, konzervant Dusičnan draselný, antioxidant Askorban sodný. 

Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje.
Hmotnost:
500 g
Původ:
Německo

Příslušenství

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...