Oblíbená a světově proslulá směs aromatických bylinek. Dodá pokrmům z masa i ryb nezaměnitelnou vůni a chuť typickou pro francouzské speciality a pokrmy středomořské kuchyně. Neotřelá chuť bylinek ještě více vynikne v kombinaci s olivovým olejem. Směs můžete použít na kuře, králíka i ryby, k přípravě jehněčího, telecího či skopového masa. Vhodná je pro nakládání, marinování, grilování i pečení. Provensálské bylinky také zjemní a zvýrazní chuť pomazánek připravených na máslovém, sýrovém či tvarohovém základu.
-
Akce a slevy
-
Koření a přísady
-
Střeva a síťky
-
Řeznické potřeby
-
Krájení
-
Obalový materiál
-
Řeznické stroje Dadaux
-
Gastro vybavení
-
Kuchyňské potřeby
-
Kuchyňské nádobí
-
Sanita a mytí
-
Pracovní a ochranné pomůcky
-
Udírny Bradley
-
Grily Weber
- Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Herold pro Vás
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
Provensálské koření 50 g
Bylinková směs do zeleninových pokrmů, omáček i na maso.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Provensálské koření 50 g karton 10 ks
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
pro ochucení dušené zeleniny, grilovaného masa (kuřecího, králičího, jehněčího a skopového), ryb, omáček, těstovin, sýrů, hořčic, jídel z rajčat atd.
oregano, bazalka, majoránka, sůl jedlá
Recepty

Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory
Ingredience
Postup přípavy
-
Maso naporcujeme, okořeníme (provensálským kořením), zakápneme olejem a necháme odležet.
-
Menší brambory očistíme a dáme je vařit do osolené vroucí vody. Po uvaření je nakrájíme na menší kusy a promícháme s nasekanou pažitkou.
-
Zahřejeme pánev a zprudka na ní opečeme naložené maso ze všech stran. Poté výkon snížíme a dusíme ještě asi 15 minut.
-
Maso podáváme s vařenými brambory.
Naposledy jste prohlíželi

Provensálské koření 50 g

Nůž bourací F. Dick 21 cm

Česnek granulát 100 g

Nůž blokový F. Dick 26 cm

Nůž bourací F. Dick 26 cm
