Vážení zákazníci 18. - 21.4 bude na naší prodejně zavřeno. Přejeme Vám krásné Velikonoce a těšíme se na Vás 22.4

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky
Sleva pro členy Herold klubu

Provensálské koření 50 g

Bylinková směs do zeleninových pokrmů, omáček i na maso.

Skladem
27,00 Kč
24,11 Kč bez DPH
(54,00 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 25,65 Kč
Sleva pro členy Herold klubu
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

Rychlé a spolehlivé dodání
Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
Více než 99% produktů ihned k dispozici
Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Oblíbená a světově proslulá směs aromatických bylinek. Dodá pokrmům z masa i ryb nezaměnitelnou vůni a chuť typickou pro francouzské speciality a pokrmy středomořské kuchyně. Neotřelá chuť bylinek ještě více vynikne v kombinaci s olivovým olejem. Směs můžete použít na kuře, králíka i ryby, k přípravě jehněčího, telecího či skopového masa. Vhodná je pro nakládání, marinování, grilování i pečení. Provensálské bylinky také zjemní a zvýrazní chuť pomazánek připravených na máslovém, sýrovém či tvarohovém základu.

Informace o produktu

Použití:

pro ochucení dušené zeleniny, grilovaného masa (kuřecího, králičího, jehněčího a skopového), ryb, omáček, těstovin, sýrů, hořčic, jídel z rajčat atd.

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
bylinková
Složení:

oregano, bazalka, majoránka, sůl jedlá

Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
zelená
Baleno:
sáček
Hmotnost:
50 g
Původ:
Česká republika

Recepty

Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory

Ingredience
Postup přípavy
  1. Maso naporcujeme, okořeníme (provensálským kořením), zakápneme olejem a necháme odležet.

  2. Menší brambory očistíme a dáme je vařit do osolené vroucí vody. Po uvaření je nakrájíme na menší kusy a promícháme s nasekanou pažitkou.

  3. Zahřejeme pánev a zprudka na ní opečeme naložené maso ze všech stran. Poté výkon snížíme a dusíme ještě asi 15 minut.

  4. Maso podáváme s vařenými brambory.

Čekejte prosím...