Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku
Nakupujete u nás, protože
clockRychlé a spolehlivé dodání
truck2Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
houseVíce než 99% produktů ihned k dispozici
handDodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK
Popis produktu
De Buyer oproti ostatním ocelovým pánvím je lehčí, což usnadní manipulaci, vhodné pro přípravu nebo ohřev choulostivých potravin s minimálním množstvím tuku. Nepřilnavý povrch vysoké kvality pro profesionální odolnost a optimální nepřilnavost při každodenním použití. Důmyslný tvar Lyonnaise - rozšířený a vypouklý tvar okrajů pánví - umožňuje snadné obracení připravovaného pokrmu v pánvi a při servírování jeho sklouznutí na talíř. Pánve byly designovány pro optimální vedení a akumulaci tepla. Ploché ocelové dlouhé rukojeti jsou pevně přichycené nýty a potažené epoxidovým povlakem, jenž odolává vysokým teplotám a potlačuje tepelnou vodivost. Rukojeť má otvor pro pověšení.
Před každým použitím pánev důkladně nahřejte. Jakmile skončíte s pečením, nenechávejte jídlo na pánvi. Přestože pánev nemá žádnou speciální povrchovou úpravu doporučujeme používat při práci s ní pouze dřevěné nebo plastové příslušenství, kovové obracečky by mohly způsobit její poškrábání.
Technické parametry
„Modrá“ ocel není nikterak barvená či potažená další vrstvou jiného materiálu. Je to ocel, jež prošla procesem tepelného zpracování, který ji dává určitou odolnost vůči korozi před jejím prvním použitím.
Před prvním použitím
Před prvním použitím pánev umyjte v horké vodě, osušte a s trochou oleje nechte rozpálit na plotně. Následně olej vylejte a pánev opět umyjte.
Po několika použitích
K dosažení těch nejlepších vlastností ocelové pánve dojde až po několika použitích, kdy se pánev takzvaně zapeče. Získá černou barvu a lze ji pak použít s menším množstvím tuku.
Běžná péče a údržba
Po každém použití pánev umyjte v teplé vodě za použití běžného mycího prostředku. Pozor - nepoužívejte žádné agresivní čisticí prostředky či prášky. Po umytí vytřete pánev do sucha a její vnitřní stranu namažte rostlinným olejem ( pokrmovým tukem). Pánev skladujte na suchém místě, v opačném případě hrozí, že pánev začne korodovat. Pozor - nikdy nemyjte ocelovou pánev v myčce nádobí!
Nikdy nenechávejte pánev odmočit či ležet ve vodě!