Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Střeva na zabijačku

Skladem

Vepřová střeva 32/34 IAA svazek 91,4 m

Vepřová střeva na párky a klobásy.

595,00 Kč
531,25 Kč bez DPH
(6,51 Kč/m)
Cena pro registrované
(-5 %) 565,25 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Skladem Akce

Vepřová střeva nekalibrovaná svazek 100 m

Vepřová střeva na klobásy, jitrnice, jelita.

236,00 Kč
210,71 Kč bez DPH
(2,36 Kč/m)
Cena pro registrované
(-5 %) 224,20 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Skladem

Vepřová střeva 34/36 IAA svazek 91,4 m

Vepřová střeva na klobásy, jitrnice a jelita.

544,00 Kč
485,71 Kč bez DPH
(5,95 Kč/m)
Cena pro registrované
(-5 %) 516,80 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Skladem

Vepřová střeva 36/40 IAA svazek 91,4 m

Vepřová střeva na jitrnice, jelita, širší klobásy, nebo točený salám.

492,00 Kč
439,29 Kč bez DPH
(5,38 Kč/m)
Cena pro registrované
(-5 %) 467,40 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Skladem

Vepřová střeva 34/36 IAS svazek 25 m

Přírodní šlemovaná solená střívka na Fuet a klobásy studenou cestou.

219,00 Kč
195,54 Kč bez DPH
(8,76 Kč/m)
Cena pro registrované
(-5 %) 208,05 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

herold-sign Z našeho Magazínu Herold

Královská tlačenka masová

01.11.2022

Královská tlačenka Wiberg

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

06.01.2020

Domácí zabijačkový guláš

Zabijačková polévka

21.10.2019

Černá zabijačková polévka tzv. „prdelačka“ neodmyslitelně patří ke každé domácí zabijačce. Zde naleznete recept na její přípravu. Postup: …

arrow-up
Čekejte prosím...