Nakládací přípravek na výrobu masných výrobků, zajišťuje stabilitu vybarvení a chuťové vlastnosti masných výrobků. Přispívá ke zvýšení údržnosti a podílí se na vytvoření chuti a vůně masných výrobků, chrání tuky v mase a masných výrobcích před oxidací a zajišťuje vznik typického růžového zbarvení nakládaných masných výrobků.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Nakládací sůl na uzená masa a šunky 500 g Wiberg
Nakládací přípravek na výrobu masných výrobků.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Rychlosůl s jódem 1 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Rychlosůl s jódem 5 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Rychlosůl s jódem 25 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
k nakládání uzených mas a předúpravě masa, určeného pro další zpracování do masných výrobků, klobás, salámů, konzerv a polokonzerv. V případě přidání startovací a zrací kultury na Prosciutto, lze použít na výrobu masných výrobků trvanlivých fermentovaných, jako je Schwarzwaldská šunka atd.
jedlá sůl s jódem, směs koření, látka zvýrazňující chuť a vůni L-glutaman sodný, cukr, konzervant Dusičnan draselný, antioxidant Askorban sodný.
Příslušenství
Startovací a zrací kultura na Prosciutto 25 g Wiberg
Kultura na výrobu 100 kg masných výrobků trvanlivých fermentovaných.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.