-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Magazín
Jak a proč marinovat maso?
Proč vlastně marinovat maso a z čeho by se měla marináda skládat?
Ostřič nožů Chefs Choice CC 270
Představujeme univerzální hybridní ostřič nožů Chefs Choice CC 270.
Přírodní střeva a jejich použití
Oblíbenost přírodních střev spočívá hlavně pro jejich přirozené a nenahraditelné vlastnosti.
Jak správně pečovat o nože
Nůž je věrným společníkem nejen každého správného muže, ale také základním pracovním nástrojem každého kuchaře či řezníka. Chcete-li mít nože dlouho…
Kořeněné nakládané houby
Houbařská sezóna začala a my jsme se na ní už moc těšili. Nejlepší je samozřejmě houbová smaženice, omáčka nebo polévka. U hub existuje několik…
Ocílka udrží vaše nože vždy ostré
Nejrychlejší způsob, jak můžete vrátit Vašim nožům prvotřídní ostří, je použití ocílky.
Řeznické nože a jejich použití
Jaké jsou druhy řeznických nožů a pro jakou práci jsou vhodné? Pro ty z vás, co se řezničinou začínáte teprve zabývat, nebo si chcete pořídit nůž za…
Kyjevský kuřecí řízek
Plněné kuřecí řízky po kyjevsku. Jeden z nejoblíbenějších receptů z časů carské Rusi je poměrně pracný a velmi, velmi kaloricky vydatný.