Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. bude na naší prodejně ZAVŘENO. Opět se budeme těšit 9.5 ☺

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Magazín

Jak a proč marinovat maso?

08.07.2021

Proč vlastně marinovat maso a z čeho by se měla marináda skládat?

Ostřič nožů Chefs Choice CC 270

26.05.2021

Představujeme univerzální hybridní ostřič nožů Chefs Choice CC 270.

Přírodní střeva a jejich použití

17.02.2021

Oblíbenost přírodních střev spočívá hlavně pro jejich přirozené a nenahraditelné vlastnosti.

Jak správně pečovat o nože

11.01.2021

Nůž je věrným společníkem nejen každého správného muže, ale také základním pracovním nástrojem každého kuchaře či řezníka. Chcete-li mít nože dlouho…

Kořeněné nakládané houby

19.09.2022

Houbařská sezóna začala a my jsme se na ní už moc těšili. Nejlepší je samozřejmě houbová smaženice, omáčka nebo polévka. U hub existuje několik…

Ocílka udrží vaše nože vždy ostré

22.11.2020

Nejrychlejší způsob, jak můžete vrátit Vašim nožům prvotřídní ostří, je použití ocílky.

Řeznické nože a jejich použití

30.10.2020

Jaké jsou druhy řeznických nožů a pro jakou práci jsou vhodné? Pro ty z vás, co se řezničinou začínáte teprve zabývat, nebo si chcete pořídit nůž za…

Kyjevský kuřecí řízek

15.04.2019

Plněné kuřecí řízky po kyjevsku. Jeden z nejoblíbenějších receptů z časů carské Rusi je poměrně pracný a velmi, velmi kaloricky vydatný.

Zabijačková jelita

Domácí kroupová jelítka

26.09.2019

Domácí zabijačková kroupová jelita

Domácí světlá tlačenka

Domácí světlá tlačenka

26.09.2019

Poctivá domácí světlá tlačenka

arrow-up
Čekejte prosím...