Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. bude na naší prodejně ZAVŘENO. Opět se budeme těšit 9.5 ☺

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Magazín

Lahodná podzimní variace: Dýňová grilovací klobása

11.10.2023

Podzimní variace klasické grilovací klobásy. 

Recept na šunkový salám

06.12.2022

Vyrobte si šunkový salám, na kterém si pochutnáte.

Chystáte se na Vaši první zabijačku?

21.10.2020

Připravili jsme pro Vás stručný seznam potřeb, bez kterých se rozhodně neobejdete při domácí porážce prasete. 

Velikonoční nádivka

04.04.2022

Do hrnce vložte 300 g uzeného masa v celku, zalijte ho vodou a 60 minut vařte. Poté maso vyjměte, nechte vychladnout a nakrájejte na kostičky. Vývar…

Královská tlačenka masová

01.11.2022

Královská tlačenka Wiberg

Gastronádoby: rozměry a provedení

29.08.2023

Gastronádoby jsou důležitou součástí vybavení každé profesionální kuchyně. Díky jejich širokému využití jsou nepostradatelnou pomůckou při přípravě a…

Zabijačková polévka

21.10.2019

Černá zabijačková polévka tzv. „prdelačka“ neodmyslitelně patří ke každé domácí zabijačce. Zde naleznete recept na její přípravu. Postup: …

Vegetariánský burger Wiberg

09.09.2022

Připravte si vegariánské burgery, placičky nebo karbanátky během několika minut. 

Barevné kódování v HACCP

16.03.2022

Barevné kódování je efektivní způsob, jak zabránit křížové kontaminaci.

Mějte nás vždy po ruce!

17.02.2022

Stáhněte si naší novou aplikaci do mobilu, ať vám neutečou ty nejlepší akce a novinky.

Premier Plus

Druhy kuchyňských nožů a na co je používat?

10.02.2022

Krátké shrnutí těch nejzákladnějších a nejpoužívanějších kuchyňských nožů.

Ruční mlýnek Porkert v praxi

10.08.2021

Jak snadno se mele maso a plní klobásy s ručním mlýnkem PORKERT?

arrow-up
Čekejte prosím...