-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Magazín
Lahodná podzimní variace: Dýňová grilovací klobása
Podzimní variace klasické grilovací klobásy.
Chystáte se na Vaši první zabijačku?
Připravili jsme pro Vás stručný seznam potřeb, bez kterých se rozhodně neobejdete při domácí porážce prasete.
Velikonoční nádivka
Do hrnce vložte 300 g uzeného masa v celku, zalijte ho vodou a 60 minut vařte. Poté maso vyjměte, nechte vychladnout a nakrájejte na kostičky. Vývar…
Gastronádoby: rozměry a provedení
Gastronádoby jsou důležitou součástí vybavení každé profesionální kuchyně. Díky jejich širokému využití jsou nepostradatelnou pomůckou při přípravě a…
Zabijačková polévka
Černá zabijačková polévka tzv. „prdelačka“ neodmyslitelně patří ke každé domácí zabijačce. Zde naleznete recept na její přípravu. Postup: …
Vegetariánský burger Wiberg
Připravte si vegariánské burgery, placičky nebo karbanátky během několika minut.
Barevné kódování v HACCP
Barevné kódování je efektivní způsob, jak zabránit křížové kontaminaci.
Mějte nás vždy po ruce!
Stáhněte si naší novou aplikaci do mobilu, ať vám neutečou ty nejlepší akce a novinky.
Druhy kuchyňských nožů a na co je používat?
Krátké shrnutí těch nejzákladnějších a nejpoužívanějších kuchyňských nožů.
Ruční mlýnek Porkert v praxi
Jak snadno se mele maso a plní klobásy s ručním mlýnkem PORKERT?