Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Magazín

Předvánoční příprava

22.12.2023

Posílám vám pár fotografií a video z předvánoční přípravy. Zdraví vás Stanislav I. 

Domácí uzení

21.12.2023

Takhle dopadla výroba bůčku, slaniny a uzeného sýra.  A nezapomněl jsem také na kus hovězího. S pozdravem Josef P.

Sajdlovi Luštenické uzeniny

21.12.2023

Chtěl bych se s vámi podělit o fotografie, kdy jsem se věnoval přípravě uzenin. Jdu tak ve stopách svého pradědečka, pana Rudolfa Sajdla, který byl…

Domácí výroba uzenin

19.12.2023

Posílám vám fotografie z výroby domácích klobás, fuetu, lovečáku, vysočiny, bůčku a krkovičky. S pozdravem Daniel Ch.

Uzené sýry

14.12.2023

Uzené sýry jsou moje oblíbená pochoutka. Posílám Vám fotografie přímo z místa činu. Sýry dělám s různými příchutěmi, nejraději používám: papriku s…

Něco na zoubek

13.12.2023

Není nad to, vyrobit si nějakou tu domácí dobrotu! Zdraví vás František

Mikulášská nadílka

12.12.2023

Před Vánocemi jsme se s přítelem rozhodli, že si něco vyudíme. A musíme se pochválit. Po práci nás čekala vydatná snídaně :-) S pozdravem Lenka

Anglická slanina a uzený bůček

07.12.2023

Anglická slanina byla opatřena kulerovým pokryvem od Herolda. Maso naloženo na sucho do rychlosoli a po dobu 3 týdnů vakuově baleno a skladováno v…

Domácí uzené čabajky a lovečák

06.12.2023

Domácí uzení, to je naše velká záliba. Výborné klobásy s kořením od Herolda a thajským chilli, lehce pikantní. A samozřejmě nesmí chybět skvělý…

Domácí uzeniny jsou prostě nejlepší!

06.12.2023

Ahoj Herolďáci, na ukázku vám posílám několik fotografií uzenářských specialit z domácí výroby. Pro přátele jsem letos vytvořil speciální vánoční…

Staromaďarské klobásy

05.12.2023

Děkuji za skvělé koření na staromďarskou klobásu. Klobása se povedla na výbornou a všichni ji chválí. Opravdu skvělá chuť! S pozdravem  Jaromír L.

Fuet s kořením od Herolda

30.11.2023

K výrobě fermentované klobásy fuet jsem použil koření od Herolda. Fermentace probíhala bez problémů. Jsem velice spokojen! Jiří Dvořák

arrow-up
Čekejte prosím...