Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Maďarská klobása pálivá 500 g Wiberg

Koření na výrobu 31 kg Čabajských klobás.

Skladem Sleva
(-24%) 265,00 Kč
199,00 Kč
177,68 Kč bez DPH
(39,80 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 189,05 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Mrkněte se
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Kořenící a technologický přípravek se zracími cukry pro výrobu masných výrobků fermentovaných a použití v potravinách, doporučujeme přidat startovací kulturu s rychlým poklesem PH. Možná výroba masných výrobků tepelně opracovaných, doporučujeme přidat kutrovací přípravek.

Informace o produktu

Použití:

na výrobu cca 31 kg klobás

Dávkování:
16 g kořenícího přípravku + 20 až 25 g rychlosoli na 1 kg díla
Chuť a vůně:
pikantní
Recept na e-mail:
ano
Složení:

směs koření, dextróza, extrakty koření, stabilizátor Difosforečnany, látka zvýrazňující chuť a vůni L-glutaman sodný, protispékavá látka Oxid křemičitý

Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
červená
Baleno:
sáček
Hmotnost:
500 g
Původ:
Německo

Další informace

 

Výživové hodnoty na 100g:

Energetická hodnota:1.660 kj/ 395 kcal
Tuk:15,9 g
-Z toho nasycené mastné kyseliny:2,45 g
Bílkoviny:12,2 g
Uhlohydráty:43,5 g
-Z toho cukr:39,6 g
Balastné látky:14,2 g
Sůl (podle nařízení( EÚ č. 1169/2011 x 2,5):3,66 g
Sodík:1,46 g

Příslušenství

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...