Knihy pro řezníky, uzenáře a jiné kutily - Skladem
- Od nejoblíbenějšího
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
- 1
- 2
caret-right
Kniha Klobásy a paštiky
Snadné recepty pro domácí kuchyni od Haralda Scholla.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Domácí řeznická kuchařka
Tradiční české recepty od Josefa Dušátka.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Domácí zpracování zvěřiny
Vše o zpracování zvěřiny - Výbava, Bourání a Recepty.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Divočák
Recepty z kančího masa od Mikael Axell a Frida Ernsth.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Zvěřina
Vše o zvěřině od Aleny Steinbachové.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Domácí uzení
Domácí uzení ryb, masa, drůbeže a spoustu dalších dobrot.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Domácí uzeniny
Snadné recepty na masné výrobky od Cosima Bellersen Quirini.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Udírny a uzení
Recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb…
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Domácí zabijačka
Vše o domácí zabijačce a osvědčené recepty na zabijačkové speciality od Josefa…
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Uzení pro labužníky
Uďte jako profík
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha Udírny - konstrukce, stavba, uzení
V knize najdete podrobné informace o typech udíren, jejich konstrukcích,…
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kniha udíme, vaříme a konzervujeme
Podle vyzkoušených receptů od Aleny Doležalové a kolektivu.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Jste řezníkem, uzenářem nebo prostě jen kutilem, kterého zajímá zpracování masa? V naší nabídce naleznete zajímavé knihy, které Vám poradí například se zpracováním zvěřiny, uzením masa nebo výrobou domácích klobás a specialit, co potěší každého labužníka. Díky těmto knihám víte, jak na ně, a požitek se ještě znásobí. Seznamte se s triky profesionálů a vším, co souvisí se zpracováním masa. Naučte se, jak ho podávat i jak z něho vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Dopřejte svým chuťovým buňkám hříšné pohlazení a připravte tak perfektní chuťové zážitky, za něž by se nemuseli stydět ani ti nejvyhlášenější kuchaři. Na mnoho Vašich otázek Vám rozhodně odpoví zajímavé knihy z naší nabídky určené pro kuchaře, řezníky nebo uzenáře.