Ode dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte a jak budou chutnat. Vlastnoručně vyrobené delikatesy z masa, které vykouzlíte ve vlastní kuchyni, díky praktickým radám na výjimečné speciality z originálních surovin. Chcete se nechat zlákat? Salám s jemnou fenyklovou příchutí, smetanová paštika se sušeným ovocem, čajovka s bylinkami, lahodná sekaná, jehněčí salám s portským vínem... Jednoduchá příprava a báječně chutnající delikatesy.
Obsah knihy:
- vše se točí kolem masných výrobků
- snadná práce
- nezbytní pomocníci
- kvalitní suroviny
- něco navíc
- speciální suroviny
- obaly
- trvanlivost
Syrové masné výrobky
- správný postup
- od čajovky po tatarák
- extra pochoutky: šunky různých chutí
Tepelně opracované masné výrobky
- správný postup
- od lyonského salámu po játrovku
- lahodné speciality: saláty
Vařené masné výrobky
- správný postup
- od paštiky po sádlo
- velká pochoutka: pečené maso
- omáčky
- tipy a triky