Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Největší e-shop s potřebami pro řezníky a kuchaře v ČR a SK
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Kniha Domácí zpracování zvěřiny
Vše o zpracování zvěřiny - Výbava, Bourání a Recepty.
Skladem
220,00 Kč
220,00 Kč bez DPH
Ihned k odeslání
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 209,00 Kč
Sleva pro členy Herold klubu
Varianty produktu
Kniha Zvěřina
598,00 Kč
598,00 Kč bez DPH
Ihned k odeslání
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
Hmotnost:
300 g
Původ:
Česká republika
Naposledy jste prohlíželi
Kniha Domácí zpracování zvěřiny
220,00 Kč