Kmín má kořenitou, velmi výraznou, někdy až pikantní chuť s poněkud hořkým podtónem a pronikavou vůní, používá se především do brambor i k masu, ale také k dochucení polévek, ryb, salátů nebo kyselého zelí.
-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Kmín mletý 5 kg
Koření sušené pro použití v potravinách.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kmín mletý 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kmín mletý 25 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Kmín mletý 100 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do polévek, omáček, pod maso a na pečená masa. Dále také do pečiva, při vaření brambor a zelí, do pomazánek
Recepty
Ingredience Postup přípavy …
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Udělejte dip: všechny ingredience smíchejte, osolte a dejte do lednice. Kapří filety pokapejte citrónovou šťávou a nechte 10 minut odležet. Pak rybu nakrájejte na centimetr široké proužky - kapří hranolky. Všechny přísady na marinádu našlehejte v misce, přidejte 100 ml vody a obalte v ní kapří hranolky. Nechte 3 až 4 hodiny marinovat. Pak obalujte v mouce smíchané se solamylem a paprikou a smažte v oleji.
Pro 4 osoby:
- 600 g kapřích filetů + citrónová kůra
- 100 g hladké mouky + 60 g solamylu
- 1/2 lžičky pálivé papriky
- slunečnicový olej
Na marinádu:
- 4 stroužky česneku, rozmělněné nožem
- 40 g sójové omáčky
- 2 lžičky mletého zázvoru
- 1 lžička mletého kmínu
- sůl
- špetka chilli
Na limetkovokoprový dip:
- 140 g majonézy
- 2 stroužky česneku, rozmělněné nožem
- 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
- šťáva z 1/2 limetky