Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Výrobky od zákazníků

Čabajky a fuety

13.11.2023

Tak už nám to pěkně dozrává.

Fermenty za studena

12.11.2023

Občas si nechám něco zfermentovat a usušit a to pouze ve vinotéce umístěné v 6. patře paneláku. Pršut z kýty, krk, salame Milano, Finocchiona a…

Šunková klobása

12.11.2023

Dobrý den, jsem začátečník, ale dělám pokroky. První moje klobásy byly vysušené střívko tvrdé, ale už je to lepší, vím k dokonalosti mají ještě kus…

Šunka na první pokus

10.11.2023

Konečně jsem se odhodlal a vyrobil si domácí šunku. Byl to můj první pokus, a musím říct, že jsem velmi spokojen. Šunka je výborná! S pozdravem …

Klobásy Slávinky

09.11.2023

Ahoj, posílám fotografii z výroby a vlastní recepturu na „Slávinovi vepřové klobásy“. PS: V receptuře ještě chybí česnek. Na dílo použijeme 4 hlavy…

Uzení klobás, salámů, krkovic, špeku a makrel

09.11.2023

Před třemi lety jsem se začal věnovat uzení a je to můj velký koníček. S pozdravem, Luboš

Vinná klobása

03.11.2023

Posílám vám fotografii z domácí výroby vinné klobásy. Na první fotografii je vidět míchání těsta, na druhé fotografii narážení klobás a na třetí…

Sýr Gouda

02.11.2023

Přikládám fotografii z uzení sýra gouda v elektrické udírně. Je to jednoduchý a rychlý způsob, jak si připravit lahodnou sýrovou pochoutku. S…

Václavovi první klobásy a sýry

02.11.2023

Rozhodl jsem se vyzkoušet vyrobit vlastní klobásy a uzený sýr. 

Dunajská klobása

01.11.2023

Jak dopadlo uzení dunajských klobás, posuďte sami.

Dobré chuti

01.11.2023

Takhle to dopadne, když začnete nakupovat u Herolda.

Není nad domácí pochoutky

01.11.2023

Posílám fotografii klobásek s kořením od Herolda. Voní úžasně a už se těším, až si je vychutnám. S pozdravem,  Josef

arrow-up
Čekejte prosím...