Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Výrobky od zákazníků

Domácí ostravská klobása

Ostravská klobása

29.11.2023

Dobrý den, na ukázku vám posílám fotografie vlastnoručně vyrobených ostravských klobás. Jsou opravdu vynikající! S pozdravem, Jirka

Pár nožiček klobás kamarádům

16.11.2023

Posílám vám fotku z výroby klobás, které jsem dělal pro své kamarády. Pokud máte rádi dobré jídlo a chcete svým přátelům udělat radost, je výroba…

Zvěřinové dobroty

16.11.2023

Dobrý den, posílám pár fotografií zvěřinových dobrot, které si zamilovala celá naše rodina. Uzené kýty z divočáka a také kýta na grilu. Daňčí klobásy…

Řeznictví Na Náměstí

15.11.2023

Dobrý den provozuji malé soukromé řeznictví. Veškerou výrobu se snažím dělat jako doma a vše si vyrábím sám s přítelkyní. S pozdravem Jiří Makovský

Ochutnávka z uzení

15.11.2023

Na ukázku vám posílám malou ochutnávku z uzení našich dobrot, které jsme udili pomocí vašich náčiní. S pozdravem Tomáš Z.

Uzenářství jako koníček

14.11.2023

S kamarádem máme výrobu uzenin jako velký koníček. Jak vypadají naše výrobky, můžete posoudit sami. Na fotografiích jsou klobásy Ingrovky, turistický…

Domácí výroba loveckého salámu

14.11.2023

Dobrý den, posílám Vám fotografii z domácí výroby tradičního loveckého salámu. Fermentace trvala 3 dny, uzení studeným kouřem při teplotě 24 °C…

Malé uzení

14.11.2023

Zdravím, Posílám vám fotografie z malého domácího uzení. V udírně jsem měl špíček z mangalice a makrely pro manželku. S pozdravem Jirka

Uzení

14.11.2023

Dobrý den, nějaké ty fotografie z uzení jsem také našel. Vybrané vám posílám. S pozdravem Michal

Domácí klobásy jsou nejlepší

14.11.2023

Několik let zkušeností s výrobou domácích klobás. Doma vyrobené klobásy jsou vždy ty nejlepší. S pozdravem  Tomáš

Každoroční vánoční nadílka klobás

13.11.2023

Takhle u nás vypadá každoroční vánoční nadílka klobás. Bude to stačit? S pozdravem Pavel

Výroba Vysočiny

13.11.2023

Posílám fotografie z výroby salámu Vysočina podle knihy Československé masné výrobky. S pozdravem Ján Š.

arrow-up
Čekejte prosím...