Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Vakuová balička S-215 SX (vakuovačka) stolní

Vakuová komorová balička.

Kód: S 215 SX
Skladem Doprava ZDARMA
88 318,00 Kč
72 990,08 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 83 902,10 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Mrkněte se
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Vakuový balicí stroj nerezový, určený pro střední potravinářské provozy, jako jsou řeznictví, kuchyně, hotely, restaurace, jídelny, obchody atd. Vakuové balení zajišťuje prodloužení doby použitelnosti a skladovatelnosti potravin, zachovává původní barvu, vůni a chuť, zajišťuje dokonalé hygienické skladování. 

  • ASE automatické rozpoznání bodu varu
  • Vakuová pumpa 16 m3/h
  • Kompletně z materiálu INOX
  • Klenuté víko z akrylového skla
  • Dvojité sváření s dělením
  • Vkládací deska (desky)
  • Nástavec na tekutiny
  • Softwarová ventilace
  • Počet svařovacích lišt 1 x
  • Počet komor 1 x
  • digitální displej s nastavování procenta vakua, teploty svařování, tlačítko "SOFT" slouží k vakuování měkkých produktů, tak aby nedošlo k jejich deformaci. Díky inteligentvní řídící jednotce výrazné navýšení výkonu v hodině. Vakuová balička sama vyhodnotí čas nutný k zavakuování. Výrazná úspora času při vakuování oproti základnímu modelu nebo levným konkurenčním výrobkům.  Používá k přítlaku při svařování tlakové válce. Vybaveno automatickým ořezem sáčku po svařování. Softwarová ventilace slouží k ochlazení sváru po svařování, úspora a času a větší kvalita sváru. Green Vac - možnost externího vakuování do vakuovacích nádob.

Proces vakuování potravin v komorové vakuové baličce:

Proces vakuového balení potraviny probíhá tak, že nejprve vakuová balička po nastavenou dobu odsává vzduch z komory a následně zavaří vakuovací sáček. Právě hodnoty doby sání a doby zavaření sáčku lze nastavit podle požadavků a uložit do přednastaveného programu. Podle potřeby si tak nastavíte program pro balení podle typu potraviny.

Ergonomická konstrukce vakuové baličky je uzpůsobená použití v komerčním prostoru, tak aby byla práce a čištění vakuové baličky co nejjednodušší. Díky prolisu dna vakuové baličky lze balit i produkty s vysokým obsahem tekutin. Tekutina tak steče na dno sáčku a nemůže se tak dostat do čerpadla čímž by došlo k poškození baličky.

Samozřejmostí je použití kvalitních komponent, nerezového opláštění a dostatečně výkonného čerpadla pro sání vzduchu.

 

  • Tepelně neopracované potraviny v chladu do 4°C až 3 týdny. Tepelně opracované potraviny v chladu do 4°C až 5 týdnů. Veškeré potraviny při teplotě -18°C až 1 rok.

Informace o produktu

Výška:
43 cm
Šířka:
44 cm
Hloubka:
48 cm
Výkon:
16 m3/h
Napětí:
230 V
Návod na e-mail:
ano
Hmotnost:
52 kg
Materiál:
nerez
Původ:
Česká republika

Další informace

 Rozměry vnitřního prostoru:

Výška:17 cm
Šířka:38 cm
Hloubka:36 cm
Délka svařovací lišty:35,5 cm
Max. rozměr vakuového sáčku:350 x 400 mm

Video

Příslušenství

arrow-right
arrow-left

Náhradní díly

arrow-right
arrow-left
,

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...