Produkt
- Výroba
- Kalibr střev
- Kvalita střev
- Spotřeba střeva
- Skladování
- Minimální délka jednoho kusu střeva
- Ve svazku
- Svazek [m]
- Baleno
- Hmotnost [g]
- Materiál
- Původ
- Použití
- Délka [cm]
- Tepelná odolnost
- Plošná šíře
- Úprava obalu
- Namáčení obalu před plněním
- Barva
- Šířka [cm]
- Délka [cm]
- Teplotní rozsah
- Cena produktu
-
-
Klobásky, Párečky, Vinná klobása
-
2,2 až 2,4 cm
-
IA interní označení
-
cca 5 metrů na 1 kg díla (svazek na cca 18 kg)
-
dlouhodobě do 10°C
-
2 metry
-
14 až 16 kusů střev
-
91,4
-
sáček
-
500
-
šlemované, solené
-
Egypt
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Odstranit
-
-
Šunka v kobi formě
-
po naplnění 11,7 cm
-
-
na cca 4 kg
-
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
-
-
-
-
-
-
polyamid
-
Německo
-
vhodné pro všechny druhy vařených masných výrobků.
-
50
-
na vaření do 80°C
-
cca 17 cm
-
klipsovaný přířez s očkem na zavěšení
-
60 minut vlažná voda
-
bílá
-
-
-
-
-
-
Odstranit
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
POM, SEBS
-
Dánsko
-
-
-
-
-
-
-
-
18
-
35
-
od - 10 °C do +100 °C
-
-
-
Odstranit