Produkt
- Výroba
- Délka [cm]
- Kalibr střev
- Spotřeba střeva
- Tepelná odolnost
- Plošná šíře
- Úprava obalu
- Namáčení obalu před plněním
- Skladování
- Barva
- Materiál
- Původ
- Průměr desky [mm]
- Průměr děr [mm]
- Průměr středové díry [mm]
- Síla desky
- Cena produktu
-
-
Úzké salámy
-
50
-
po naplnění 4,3 cm
-
na cca 0,5 kg
-
na uzení do 80°C, odváření do 75°C
-
cca 6,2 cm
-
zavázaný přířez s očkem na zavěšení
-
na 10 až 30 minut do studené vody v které rozpustíme 10 až 15% soli kuchyňské
-
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
-
light mahagon
-
hovězí kolagen
-
Srbsko
-
-
-
-
-
-
-
Odstranit
-
-
-
-
50
-
po naplnění 10,5 cm
-
na cca 3 kg
-
na vaření do 80°C
-
cca 15,8 cm
-
klipsovaný přířez s očkem na zavěšení
-
30 minut studená voda
-
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
-
červená
-
polyamid, polyetylén
-
Bělorusko
-
-
-
-
-
-
-
Odstranit
-
-
-
50
-
po naplnění 4 cm
-
na cca 0,5 kg
-
na vaření do 80°C
-
cca 6 cm
-
klipsovaný přířez s očkem na zavěšení
-
30 minut studená voda
-
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
-
červená
-
polyamid, polyetylén
-
Bělorusko
-
-
-
-
-
-
-
Odstranit