Vážení zákazníci 18. - 21.4 bude na naší prodejně zavřeno. Přejeme Vám krásné Velikonoce a těšíme se na Vás 22.4

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky
Sleva pro členy Herold klubu

Pepř černý celý 50 g

Koření sušené pro použití v potravinách.

Skladem
51,00 Kč
45,54 Kč bez DPH
(102,00 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 48,45 Kč
Sleva pro členy Herold klubu
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

Rychlé a spolehlivé dodání
Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
Více než 99% produktů ihned k dispozici
Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Pepř černý má výraznou, ostrou, až pálivou chuť a štiplavé aroma, používá se především do polévek, omáček, marinád, rosolů, na nakládání zeleniny a hub, do uzenin, sekaných a paštik.

Informace o produktu

Použití:

do polévek, omáček, marinád, rosolů, na nakládání zeleniny a hub, do uzenin, sekaných a paštik

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
pálivá, silná aromaticko kořeněná
Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
hnědočerná
Baleno:
sáček
Hmotnost:
50 g
Původ:
Vietnam

Recepty

Paštika z makrely

Domácí paštika z makrely

Ingredience
Postup přípavy
Postup:
  • Změklé máslo, citrónovou kůru, makrelu a jarní cibulku vložte do kutru a umixujte dohladka. Dejte do keramické nádoby a uhlaďte povrch.
  • Udělejte křenové máslo: našlehejte máslo s křenem a petrželkou a pak ho opatrně dejte na makrelové paté. Posypejte většími lístky petrželky a kuličkami pepře a dejte do chladničky, aby máslo ztuhlo. Podávejte s opečeným chlebem či bagetou.
Pro 4 osoby:
  • 25 g másla změklého
  • kůra z 1/2 citrónu
  • 160 g uzené makrely
  • 1 jarní cibulka nasekaná
Na křenové máslo:
  • 15 g másla přepuštěného
  • 1 lžička pálivého křenu
  • trochu petrželky + na ozdobu
  • kuličky pepře
  • chleba či bageta k podávání
Čekejte prosím...