Medvědí česnek se používá na vařené i pečené brambory, na chléb s tvarohem, do pomazánek nebo třeba do špenátu. Skvěle se hodí do i do hustých zeleninových polévek.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Medvědí česnek 20 g
Vhodný k výrobě pomazánek, másel, sýrů, salátů, polévek atd.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Medvědí česnek 500 g - kvalita B
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
výborný k výrobě pomazánek, bylinkových másel, sýrů, salátů, polévek nebo k dochucení kořenících směsí na přípravu masitých a rybích pokrmů
Recepty
Pomazánka z medvědího česneku a sušených rajčat
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Česnek pečlivě opereme ve studené vodě, scedíme a zlehka osušíme. Vložíme společně s olejem do mixéru a rozmixujeme na kaši. Přidáme Lučinu (či žervé) a opět rozmixujeme - vše se spojí v relativně hladkou zelenou kašičku. Rajčata vyjmeme z oleje a nakrájíme na malé kousíčky, přidáme k pomazánce a zamícháme (už nemixujeme). Pokud máte sušená rajčata a nejsou v ničem naložená, přes noc je naložte do oleje, aby změkla, v pomazánce jsou pak lepší. Podáváme na chlebu či topince.
Suroviny:
- 50 g medvědího česneku
- 2 lžíce olivového oleje
- 150 g Lučiny, žervé nebo pomazánkového másla
- velká hrst sušených rajčat v oleji (nebo dle chuti)