Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Kastrol nerezový 50 cm objem 41,5 l

Profesionální nízký nerezový kastrol.

Skladem
7 390,00 Kč
6 107,44 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 7 020,50 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Mrkněte se
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Profesionální nerezový kastrol určený pro nejvytíženější provozy. Kastrol má dvouvrstvé nerezové dno s nalisovanou hliníkovou vrstvou, sloužící jako lepší vodič tepla. Teplo se tak rozvádí rychle a rovnoměrně po celém obvodu dna hrnce. Díky síle dna kastrolu je zaručena i dobrá akumulace tepla. Kastrol má bodované, beznýtové rukojeti, které mají sníženou vodivost tepla pro větší komfort použití při zachování vysoké pevnosti a trvanlivosti.

Informace o produktu

Použití:

na všechny typy sporáků, včetně indukčních, je použitelný i v troubách

Objem:
41,5 l
Průměr:
50 cm
Výška:
23.5 cm
Síla:
dna 7 mm
Hmotnost:
7,24 kg
Materiál:
nerezová ocel 18/10 o síle 1,2 mm
Původ:
Turecko

Další informace

Co je to sendvičové třívrstvé dno?

První vrstva sendvičového dna je tvořena nerezovou ocelí 18/10 vhodnou pro styk s potravinami, odolnou proti kyselým i zásaditým pokrmům, chemikáliím v průmyslových myčkách a velice odolnou proti korozi a poškození kovovými předměty. Prostřední vrstva sendvičového dna je vyrobena z litého hliníku. Hliník je charakteristický výbornou vodivostí tepla. Tato vrstva zaručuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla po celém povrchu dna. Zabraňuje tak připalování či nerovnoměrnému nahřívání při vaření. Spodní, poslední, vrstva je vyrobena z nerezové oceli se speciální magnetickou úpravou pro indukční sporáky (dno hrnce na indukci musí chytat magnet). Všechny tři vrstvy sendvičového dna jsou k sobě nalisovány pod vysokým tlakem. Tím se jednotlivé materiály ve svých kontaktních vrstvách prolínají a celé dno je tak kompaktní a při běžném provozu takřka nezničitelné

 

Příslušenství

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...