Jalovec má slabě hořkou, pikantní chuť, používá se do marinád, k nakládání zvěřiny, na skopové, svíčkovou, do omáček a slaných nálevů. Vynikající „divokou” chuť dodá také guláši.
Největší e-shop s potřebami pro řezníky a kuchaře v ČR a SK
-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Akce a slevy
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right -
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Jalovec celý 50 g
Vhodný k přípravě jídel z divočiny a zvěřiny, omáček atd.
Skladem
45,00 Kč
40,18 Kč bez DPH
(150,00 Kč/100g)
Ihned k odeslání
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 42,75 Kč
Sleva pro členy Herold klubu
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
Použití:
jalovec patří neodmyslitelně k přípravě jídel z divočiny a zvěřiny, k nakládání masa před uzením, k přípravě tmavých omáček
Dávkování:
dle chuti
Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
černá
Baleno:
sáček
Hmotnost:
50 g
Původ:
Makedonie
Naposledy jste prohlíželi
Jalovec celý 50 g
45,00 Kč