Oblíbená a světově proslulá směs aromatických bylinek. Dodá pokrmům z masa i ryb nezaměnitelnou vůni a chuť typickou pro francouzské speciality a pokrmy středomořské kuchyně. Neotřelá chuť bylinek ještě více vynikne v kombinaci s olivovým olejem. Směs můžete použít na kuře, králíka i ryby, k přípravě jehněčího, telecího či skopového masa. Vhodná je pro nakládání, marinování, grilování i pečení. Provensálské bylinky také zjemní a zvýrazní chuť pomazánek připravených na máslovém, sýrovém či tvarohovém základu.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Provensálské koření 50 g
Bylinková směs do zeleninových pokrmů, omáček i na maso.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
pro ochucení dušené zeleniny, grilovaného masa (kuřecího, králičího, jehněčího a skopového), ryb, omáček, těstovin, sýrů, hořčic, jídel z rajčat atd.
oregano, bazalka, majoránka, sůl jedlá
Recepty
Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory
Ingredience
Postup přípavy
-
Maso naporcujeme, okořeníme (provensálským kořením), zakápneme olejem a necháme odležet.
-
Menší brambory očistíme a dáme je vařit do osolené vroucí vody. Po uvaření je nakrájíme na menší kusy a promícháme s nasekanou pažitkou.
-
Zahřejeme pánev a zprudka na ní opečeme naložené maso ze všech stran. Poté výkon snížíme a dusíme ještě asi 15 minut.
-
Maso podáváme s vařenými brambory.