Badyán je nepatrně sladké a výrazně lékořicové koření, které se používá do pečiva, perníků, cukrovinek, hruškových a jablečných povidel a kompotů, ovocných kořeněných protlaků, svařeného vína a likérů, čajů, Asijské kuchyně a jako Vánoční dekorace.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Badyán celý 20 g
Koření sušené do pečiva, perníků, moučníků, povidel, kompotů, svařeného vína, likérů a jako Vánoční dekorace.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Badyán mletý 20 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do perníků, cukrovinek, ovocných kořeněných protlaků, do svařeného vína a likérů, čajů, Asijské kuchyně a na Vánoční dekorace
Recepty
Ingredience Postup přípavy …
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Ledvinky očistíme a promyjeme, tak, jak jsme zvyklí a nakrájíme je na širší plátky. Na oleji osmahneme cibuli, nakrájenou na proužky, přidáme ledvinky, které zprudka orestujeme a dusíme ve vlastní šťávě. Když se šťáva dostatečně vydusí, přidáme badyán, papriku nakrájenou na proužky, zauzený párek nakrájený na tenčí kolečka, opepříme, osolíme, přidáme vodu a dusíme dál. Když nám ledvinky změkly, tak omáčku zahustíme Solamylem, který rozpustíme v trošce vody. Chvíli povaříme, vyndáme z omáčky badyán a můžeme jít konzumovat. Badyán tomu jídlu dá úžasnou chuť!