-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Vepřová přírodní střeva kalibrovaná solená
Nejprodávanější
Vepřová střeva nekalibrovaná svazek 100 m
Vepřová střeva na klobásy, jitrnice, jelita.
- Od nejoblíbenějšího
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
- Od nejlevnějšího za mj
- Od nejdražšího za mj
Vepřová střeva 40/42 IAS svazek 25 m
Přírodní šlemovaná solená střívka na točený salám a špekáčky.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Vepřová střeva 40/42 IAA svazek 91,4 m
Vepřová střeva na točený salám a špekáčky.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
herold-sign
Z našeho Magazínu Herold
Umělá střeva a jejich role v masných výrobcích
Balení masa a masných výrobků je stále rozvíjející se obor, který zahrnuje klíčový technologický postup ve výrobě potravin. Je to důležitý proces k…
Přírodní střeva a jejich použití
Oblíbenost přírodních střev spočívá hlavně pro jejich přirozené a nenahraditelné vlastnosti.
V této kategorii nabízíme vepřová střeva k výrobě širokého sortimentu klobás (ostravská, papriková, domácí vepřová, grilovací, mnichovská), libových párků, vařených specialit jako jsou jitrnice a jelita, ale i na výrobu točeného salámu a špekáčků, nebo na plísňové fermentované výrobky typu čabajka, fuet a chorizo. Nejužší kalibr 26/28 je na párečky a grilovací klobásky, nejširší kalibr 42/44+ je na špekáčky. Střeva jsou standardně dodávána suchosolená ve velkých svazcích o délce 91,4 metru. Pro domácí výrobu u nás ale najdete i menší svazky s celkovou délkou 25 metrů. Součástí nabídky je jak vepřová konečnice, ideální třeba na paštiky nebo salámy, tak vepřový močový měchýř vhodný na výrobu zauzené paštiky. Jaký zvolit pracovní postup při přípravě střev se dočtete na kartě jednotlivých produktů.