-
Akce a slevy
-
Koření a přísady
-
Střeva a síťky
-
Řeznické potřeby
-
Krájení
-
Obalový materiál
-
Řeznické stroje Dadaux
-
Gastro vybavení
-
Kuchyňské potřeby
-
Kuchyňské nádobí
-
Sanita a mytí
-
Pracovní a ochranné pomůcky
-
Udírny Bradley
-
Grily Weber
- Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Herold pro Vás
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
Vepřová přírodní střeva kalibrovaná solená
Nejprodávanější
- Od nejoblíbenějšího
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
- Od nejlevnějšího za mj
- Od nejdražšího za mj
Vepřová střeva 40/42 IAS svazek 25 m
Přírodní šlemovaná solená střívka na točený salám a špekáčky.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Z našeho Magazínu Herold

Umělá střeva a jejich role v masných výrobcích
Balení masa a masných výrobků je stále rozvíjející se obor, který zahrnuje klíčový technologický postup ve výrobě potravin. Je to důležitý proces k…

Přírodní střeva a jejich použití
Oblíbenost přírodních střev spočívá hlavně pro jejich přirozené a nenahraditelné vlastnosti.
V této kategorii nabízíme vepřová střeva k výrobě širokého sortimentu klobás (ostravská, papriková, domácí vepřová, grilovací, mnichovská), libových párků, vařených specialit jako jsou jitrnice a jelita, ale i na výrobu točeného salámu a špekáčků, nebo na plísňové fermentované výrobky typu čabajka, fuet a chorizo. Nejužší kalibr 26/28 je na párečky a grilovací klobásky, nejširší kalibr 42/44+ je na špekáčky. Střeva jsou standardně dodávána suchosolená ve velkých svazcích o délce 91,4 metru. Pro domácí výrobu u nás ale najdete i menší svazky s celkovou délkou 25 metrů. Součástí nabídky je jak vepřová konečnice, ideální třeba na paštiky nebo salámy, tak vepřový močový měchýř vhodný na výrobu zauzené paštiky. Jaký zvolit pracovní postup při přípravě střev se dočtete na kartě jednotlivých produktů.