Paprika mletá má ostře kořeněnou, pikantní chuť a nádhernou červenou barvu, používá se do masitých jídel a téměř do všech druhů gulášů. Hodí se do omáček, sýrů, slaného pečiva a uzenin.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Paprika pálivá mletá 5 kg
Na výrobu masných výrobků a ochucení všech pokrmů.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Paprika pálivá mletá lahůdková 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Paprika pálivá mletá 140 asta 100 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Paprika pálivá mletá 500 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do polévek, omáček, do gulášů, pod masa, do pomazánek, sekanin, zeleninových konzerv, uzenin, salátů, tvarohu, masa, na ryby a drůbeže, do slaného pečiva, do jídel z vajec, na posypání jako barevná ozdoba, na marinády.
Papriku dáváme do jídel velmi opatrně, necháme ji v rozehřátém tuku jen rozpustit, protože přepražením nebo vařením zhořkne a ztratí barvu. Také do zápražky přimícháváme papriku až po osmahnutí mouky a potom ihned podlijeme teplou vodou, nebo vývarem.