Bazalka silně voní a má chuť podobnou majoránce, ale výraznou a ostřejší, dodá nezaměnitelnou chuť těstovinám, pizze, polévkám, fazolím a salátům. Bazalka je hlavní přísadou tradiční italské omáčky pesto. Je vynikající v kombinaci s rajčaty, mozzarellou nebo česnekem. Vhodná je také na kuře, k rybě, do karbanátků a bylinkového másla.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Bazalka drcená 50 g
Koření sušené pro použití v potravinách.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Bazalka drcená 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do rajčatové omáčky, kečupů, salátů, rybích pokrmů, čerstvou na chleba a na omáčku s těstovinami, do masových pokrmů a uzenin, do ragú, zeleninových omáček, jídel ze syrové zeleniny, do bylinkového másla, do omelet
Recepty
Ingredience Postup přípavy …
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Čerstvého lososa nakrájíme na porce, pokapeme šťávou z poloviny limetky, trochu osolíme a necháme minimálně 1/2 hodiny v lednici odležet. Pánev vymažeme máslem, rozpálíme tak, aby se máslo nepřepalovalo, lososa osušíme a vložíme na pánev, pečeme 4 - 5 minut z každé strany. Maso musí zůstat uvnitř růžové. Když se maso lososa peče, bazalku utřeme ze zbytkem másla. Před dopečením jím potřeme porce lososa. Lososa na másle s bazalkou podáváme s bramborem.