Jednodruhové koření, pro použití v potravinách.
Česnek (Allium Mill.) granulovaný k přípravě salátů, dresingů, omáček, polévek, mas
Tento produkt již nemáme k dispozici.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Jednodruhové koření, pro použití v potravinách.
při úpravě skopového masa, do uzenin, karbanátků, omáček, polévek, při domácích zabijačkách, majonéz, salátů, do bramborových jídel
je bohatý na vitamíny A, B a C, selen, vápník a jód. Snižuje krevní tlak a hladinu cholesterolu v krvi, prospívá srdci a pročišťuje cévy, proti nadýmání, proti kornatění tepen, ničí parazity ve střevech a v kombinaci s medem se používá při nachlazení a chřipce.
Česnek je jedno z nejrozšířenějších koření světa. Patří mezi vytrvalé rostliny z čeledi česnekovitých (Alliaceae). Používá se po celé Evropě, Asii a Americe pro své nezaměnitelné aroma. Pravděpodobný původ česneku je střední nebo západní Asie. Jako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků)
Ingredience Postup přípavy …
Předehřejte troubu na 180 °C a vyložte plech pečícím papírem. Špenát spařte ve vroucí vodě (asi 2 minuty), sceďte, nechte vychladnout, vymačkejte z něj co nejvíce vody a rozmixujte ho se žloutky, 50 g smetanového sýru, solí, moukou a kypřícím práškem. Přidejte tuhý sníh z bílků, těsto jemně promíchejte a namažte na plech.
Pečte asi 12 minut, dokud hmota neztuhne. Zbytek smetanového sýru promíchejte s česnekem, solí a tymiánem. Pracovní desku posypejte parmazánem, položte na ni do čtyř pětin sýrovou směs, posypejte rajčaty a nakonec placku opatrně zarolujte. Podávejte lehce vychlazené.
Nakupujte se slevou, jednoduše a bez vyplňování…
a využívejte výhod Herold klubu.