Bobkový list má kořennou chuť s nádechem citrusů, používá se do pikantních masových a rybích pokrmů, tak také do omáček na těstoviny, a dokonce i do sladkých nákypů. Jediný list dodá jídlu výraznou specifickou chuť.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Bobkový list celý 20 g
Vhodný do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Bobkový list celý 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, přidáváme ho do šťávy i při pečení vepřového a hovězího masa, maso i šťáva má zvláštní chuť
Recepty
Ingredience Postup přípavy …
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Kuře omyjeme, osolíme a vložíme do pekáčku společně s bobkovým listem. Podlijeme vodou a přiklopíme, pečeme při 150°C 40 minut, pak odklopíme zvýšíme teplotu a uděláme do zlatova. Příloha šťouchané brambory s cibulkou.
Suroviny:
- 3 kuřecí stehna
- 6 bobkových listů (na jednu porci 2 listy, pokud jsou malé, tak tři)
- sůl
- voda na podlití