Puszta marináda, ochucovadlo používáme na maso tak, že plátky masa potřeme z obou stran, kostky promícháme a necháme v chladnu uležet. Dále grilujeme, nebo opékáme.
Použití: | žebírka, steaky a grilovacích specialit |
Složení: | rostlinný olej a ztužený tuk, směs koření ( s hořčicí ), jedlá sůl s jódem, kořenící látky, cukr, přírodní kořenící aroma, aroma. |
Dávkování: | 60 až 80 g na 1 kg masa, nebo 100 g na drobné kousky. |
Hmotnost: | 3,5 kg |
Baleno: | vědro |
Původ: | Německo |
Upozornění pro alergiky na hořčici |
Recept: Masový špíz TERYAKI |
Suroviny: Libové hovězí maso na steaky nakrájené na tenko Žlutá paprika nakrájená na kousky Jarní cibulka Postup: Hovězí maso potřít marinádou Puszta a střídavě s ostatními přísadami vlnitě napichovat na špejle. |