Mexiko marináda, ochucovadlo používáme na maso tak, že plátky masa potřeme z obou stran, kostky promícháme a necháme v chladnu uležet. Dále grilujeme, nebo opékáme.
Použití: | žebírka, steaky a grilovacích specialit |
Složení: | rostlinný olej a ztužený tuk, jedlá sůl s jódem, koření, rajčatový prášek, kořenící látky, bylinky, cukr, kořenící aroma. |
Dávkování: | 60 až 80 g na 1 kg masa, nebo 100 g na drobné kousky |
Hmotnost: | 3,5 kg |
Baleno: | vědro |
Původ: | Německo |
Recept: Masové špízy SOMBRERO |
Suroviny: Libové vepřové maso nakrájené na kostky Sušené švestky Plátky uzené slaniny Jarní cibulka Postup: Vepřové maso natřít marinádou Mexico. Na špejle střídavě napichovat maso, sušené švestky, uzenou slaninu a jarní cibulku. |