-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Recepty
Losos na másle s Bazalkou
Postup: Čerstvého lososa nakrájíme na porce, pokapeme šťávou z poloviny limetky, trochu osolíme a necháme minimálně 1/2 hodiny v lednici odležet.…
Anýzové cukroví
Postup: Prosátou mouku smícháme s ořechy, citrónovou šťávou a nastrouhanou kůrou, anýzem. Připravíme si kvásek z teplého mléka, cukru a rozdrobeného…
Kuře na bobkovém listě
Postup: Kuře omyjeme, osolíme a vložíme do pekáčku společně s bobkovým listem. Podlijeme vodou a přiklopíme, pečeme při 150°C 40 minut, pak…
Špagety s mletým masem
Postup: Mleté maso orestujeme se sladkou paprikou, přidáme kečup, vodu, koření a podusíme. Ke konci přidáme česnek. Špagety vaříme dle návodu. Pak…
Hovězí kousky na pepři s bylinkami
Postup: Maso očistíme, nakrájíme na kostky a osolíme. Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na drobné kostičky. Čerstvé zelené bylinky jemně usekáme.…
Kmínová polévka s bramborem
Postup: Na másle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme kmín (asi polévkovou lžíci), zamícháme a přidáme na drobno nakrájené brambory, zalijeme vroucí…
Krémová kulajda
Kulajda je v naší rodině oblíbeným jídlem, které se vyplatí uvařit ve velkém a přesto nikdy nezbyde.
caret-left - 1
- 2
- 3
- 4
- 5