-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Od zákazníků
Fuet s kořením od Herolda
K výrobě fermentované klobásy fuet jsem použil koření od Herolda. Fermentace probíhala bez problémů. Jsem velice spokojen! Jiří Dvořák
Zabijačkové pochoutky
Ahoj Herolďáci, skrze foto vám posílám malou ochutnávku z domácí výroby zabijačkových pochoutek. Zdraví vás Spajk
Ostravská klobása
Dobrý den, na ukázku vám posílám fotografie vlastnoručně vyrobených ostravských klobás. Jsou opravdu vynikající! S pozdravem, Jirka
Zabijačkové speciality
Přikládám fotografie z domácí výroby zabijačkových specialit (jitrnice, tlačenka) a vinné klobásy s kořením od Herolda. Zdraví vás Milan P.
Pár nožiček klobás kamarádům
Posílám vám fotku z výroby klobás, které jsem dělal pro své kamarády. Pokud máte rádi dobré jídlo a chcete svým přátelům udělat radost, je výroba…
Zvěřinové dobroty
Dobrý den, posílám pár fotografií zvěřinových dobrot, které si zamilovala celá naše rodina. Uzené kýty z divočáka a také kýta na grilu. Daňčí klobásy…
Řeznictví Na Náměstí
Dobrý den provozuji malé soukromé řeznictví. Veškerou výrobu se snažím dělat jako doma a vše si vyrábím sám s přítelkyní. S pozdravem Jiří Makovský
Ochutnávka z uzení
Na ukázku vám posílám malou ochutnávku z uzení našich dobrot, které jsme udili pomocí vašich náčiní. S pozdravem Tomáš Z.
Uzenářství jako koníček
S kamarádem máme výrobu uzenin jako velký koníček. Jak vypadají naše výrobky, můžete posoudit sami. Na fotografiích jsou klobásy Ingrovky, turistický…
Domácí výroba loveckého salámu
Dobrý den, posílám Vám fotografii z domácí výroby tradičního loveckého salámu. Fermentace trvala 3 dny, uzení studeným kouřem při teplotě 24 °C…
Malé uzení
Zdravím, Posílám vám fotografie z malého domácího uzení. V udírně jsem měl špíček z mangalice a makrely pro manželku. S pozdravem Jirka
Uzení
Dobrý den, nějaké ty fotografie z uzení jsem také našel. Vybrané vám posílám. S pozdravem Michal