Pepř má výraznou, ostrou, až pálivou chuť a štiplavé aroma. Používá se především k dochucení vepřového a hovězího masa, ryb, studených i teplých omáček, polévek nebo do salátů. Mletý černý pepř je vhodný také do uzenin, pomazánek a paštik.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Pepř černý mletý extra 50 g
Středně mletý 0,25 až 0,50 mm vhodný na vaření a výrobu masných výrobků.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Pepř černý hrubě mletý 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Pepř černý středně mletý 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Pepř černý jemně mletý 500 g Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Pepř černý jemně mletý 1 kg Wiberg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
na všechna masa, jaternice, jelítka, zvěřinu, drůbež a ryby, do uzenin, paštik, sekaných a mletých náplní, do pomazánek, salátů, studených a teplých omáček, polévek atd.
Další informace
Pepř je univerzálním kořením, se kterým lze ochutit různé pokrmy. Jedná se o základní koření, které nechybí v žádné kuchyni. Populární jsou například pepřové omáčky ke steakům. Pepř se používá především k dochucení vepřového a hovězího masa, ryb, studených i teplých omáček, polévek nebo salátů. Chuť pepře je nejvýraznější, pokud jsou bobule čerstvě rozdrcené. Mletý černý pepř je vhodný také do uzenin, pomazánek a paštik. Pepř výborně dochutí masové vývary, marinády, zeleninu, bramborové pokrmy, houby nebo drůbež. Při přípravě jídel se můžete setkat s barevným pepřem, což je směs černého, bílého, zeleného a červeného pepře. Barevný pepř se hodí do všech pokrmů, kde chceme dosáhnout výraznější, plné a aromatické chuti. Má velmi široké uplatnění od předkrmů, přes pomazánky a polévky až k masovým pokrmům i omáčkám. Výraznou chuť této směsi oceníte především na kvalitním mase. Vyzkoušejte ji na hovězí steaky, plátky tuňáka či lososa.